StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

ЕксВіаГра Анна Сєдокова поскаржилася на життя в Москві без зручностей

18 вересня 2023, 21:02оновлено 19 вересня 2023, 09:59
Чоловік співачки втомився терпіти її проблеми з алкоголем, голі фото, скандали і нескінченні схуднення, і тепер Сєдокова залишилася лише з сином.
Анна Седокова
Анна Сєдокова переїхала від Яніса Тімми в Москву / колаж: Главред, фото: t.me/secretanna

Співачка українського походження і колишня учасниця гурту ВІА Гра Анна Сєдокова кілька років тому перебралася з рф в США слідом за своїм чоловіком, баскетболістом Янісом Тіммою. Від нерухомості в країні-окупанті вона позбулася, а під час візитів туди зупинялася в готелях.

Тепер доля людини без дому наздогнала артистку, яка мовчить про війну в Україні. На батьківщині її ніхто не чекає, а з США їй довелося спішно бігти разом з молодшим сином Гектором.

На своїй сторінці в Instagram Сєдокова поскаржилася, що повернулася в москву, де їй доведеться починати життя з нуля. "Це ми. У нас поки немає квартири, машини, няні і школи. Але зате є ми. А значить все знайдемо. Попереду дуже цікаве життя і нові повороти".

відео дня

У Мережі вже стали з'являтися чутки про те, що Тімма вигнав дружину з дому, і на цей раз скандальна парочка все ж розійшлася. Ймовірно "відмінні мізки", якими так хвалиться Сєдокова, не допомогли їй зберегти вже третій шлюб, і раз по раз змушують її починати життя спочатку.

Анна Сєдокова з сином
Анна Сєдокова переїхала від Яніса Тімми в Москву / instagram.com/annasedokova

Раніше китайська співачка-путіністка, яка співала у знищеному Маріуполі "Катюшу", назвала українців "нацистами" - Ван-Фан зганьбилася гучною заявою на пропагандистській прес-конференції.

Також стало відомо, що колишня одеситка Регіна Тодоренко, яка під час війни залишилася в РФ, стала ведучою тревел-шоу, в якому вона буде оспівувати країну-окупанта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти