StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модель Поляк підтвердила роман з переможцем "Холостячки 2" Задворним

5 лютого 2023, 19:54
Цікаво, що Андрій Задворний і співачка Злата Огневич після завершення "Холостячки 2" в 2021 році зустрічалися всього півтора місяці.
Поляк, Задворний
Поляк, Задворний / instagram.com/julia_poliak

33-річний Комерсант та переможець другого сезону реаліті-шоу "Холостячка" Андрій Задворний та 19-річна модель з Чернівців Юлія Поляк перестали приховувати свій роман. Дівчина виклала на своїй сторінці в Instagram знімки з їх спільного відпочинку.

Як видно з геолокації, зимові кадри були зроблені в Драгобраті (відомий гірськолижний курорт в Карпатських горах). Правда, пара замість лиж вважала за краще використовувати сноуборди.

До слова, Задворний і співачка Злата Огневич після завершення "Холостячки 2" в 2021 році зустрічалися всього півтора місяці. Співачка важко переживала розрив і навіть почала відвідувати психотерапевта. Причому повідомлялося, що ініціатором розриву став Задворний.

Модель Поляк підтвердила роман з переможцем 'Холостячки 2' Задворним

Нагадаємо, раніше головна героїня "Холостячка 2" Злата Огневич розповіла про надзвичайну ситуацію, яка трапилася з нею під час повітряної тривоги.

Виявилося, що під час масштабної повітряної тривоги по всій Україні, коли Росія обстрілювала Україну, Огневич застрягла в ліфті власного будинку.

До того українська співачка Христина Соловій разом з глядачами, які зібралися на трибунах стадіону Боруссія Парк у ФРН, фантастично красиво виконала гімн України - перед товариською грою української збірної.

Інші новини про шоу-бізнесу:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти