StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Міка Ньютон повернулася з США та висловилася про ракетні атаки окупантів

2 січня 2024, 23:56
566
Обстріли та їх плачевні наслідки налякали співачку, і мотивували її з новими силами закликати до допомоги для України.
Міка Ньютон з чоловіком
Міка Ньютон прокоментувала російські обстріли України / колаж: Главред, фото: instagram.com/mikanewton

Українська співачка Міка Ньютон (справжнє ім'я - Оксана Грицай) довгий час живе в США і з початку повномасштабної війни в Україні на батьківщину не поверталася. Артистка вирішила це виправити, і прилетіла з чоловіком до Києва 28 грудня зустрічати Новий рік на рідній землі.

На жаль, єднання Ньютон з Україною було затьмарене ракетними атаками окупанта - наймасовішими з початку вторгнення. Перші повітряні тривоги і вибухи, які почула співачка, справили на неї незабутнє враження.

На своїй сторінці в Instagram Міка у фарбах описала, як це - боятися за своє життя, поки країна-агресор бездумно знищує мирних людей. Також вона закликала своїх іноземних підписників не забувати про війну в Україні та підтримувати нашу країну всіма можливими способами.

відео дня

"З Новим роком з України. Ми приїхали сюди 28 грудня, а 29-го Україна збила понад 150 ракет... Це був найбільший напад на Україну з початку війни. У мене немає слів, щоб описати все це. Сирени, звуки вибухів... серце болить за права всіх українців зараз. Я не можу повірити, що світ вже два роки нічого не може зробити з цим жахом. Україні потрібна допомога і якомога швидше... Ніхто не хотів би переживати те саме ... Повірте мені. Ми повинні об'єднатися і щось з цим робити. Ваша країна може бути наступною", - написала Міка Ньютон. Крім того артистка показала кадри руйнувань в результаті ракетних обстрілів.

Міка Ньютон з чоловіком
Міка Ньютон прокоментувала російські обстріли України / колаж: Главред, фото: instagram.com/mikanewton

Раніше стало відомо, як зараз виглядає тяжкохвора акторка Катерина Тишкевич. Наприкінці грудня її виписали з лікарні - близько 20 днів вона провела в реанімації через сепсис.

Також український співак Павло Зібров вперше зізнався, через що посивів у 12 років. Дитяча витівка артиста ледь не призвела до плачевних наслідків.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти