StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Павло Зібров вперше зізнався, через що посивів у 12 років

2 січня 2024, 17:33
Дитинство Зібров згадує з посмішкою, але траплялися з майбутньою зіркою і різні курйози.
Павло Зібров
Павло Зібров розповів, чому посивів у підлітковому віці / колаж: Главред, фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Український співак, композитор і Народний артист України Павло Зібров народився в селі Червоне, Вінницької області. Вже багато років він проживає у власному будинку під Києвом і нещодавно зізнався, що на малу батьківщину його абсолютно не тягне.

В інтерв'ю Дмитру Гордону зірка розповів, що рідне село прийшло в запустіння, і там йому немає до кого повертатися. Проте з Червоним у нього пов'язані приємні дитячі спогади - батьківський дім, ігри зі страшим братом Володимиром, запах свіжоскошеного сіна, в якому співакові так подобалося дрімати.

Однак, як і всякий хлопчисько, Зібров любив побешкетувати. Після одного з таких випадків в волоссі підлітка з'явилася перша сивина.

відео дня

"От усе ж таки є дитинство. Ще дитинство я згадую: я спалив сарай – і посивів. От у мене сивина перша появилася у 13 років. Чи 12 мені було. Я приїхав на канікули, да. І туалет такий пристроєчний: пристройка була туалету. І під соломою. Під соломою цей туалетик. А там оси сиділи, у туалеті. Думаю: що вони там роблять? Треба взяти газети й ті оси повипалювати з них. Ну, там же павутиння і солома накрита. Ну, ясно, що павутиння пішло на солому. Я спокійно викурив, пішов, включив телевізор – бачу: блін, валить дим", - згадує співак.

Вогонь швидко перекинувся на дахи комори, курника і місця, де сім'я зберігала закрутки. Від переляку майбутня музична легенда буквально злетів на дерево, де просидів в заціпенінні до приходу його мами.

На щастя, пожежа, влаштована Зібровим, не наробила горя - вогонь допомагали гасити сусіди, а пошкоджені приміщення Павло і Володимир відновлювали своїми руками.

Раніше українська співачка і музичний продюсер Наталія Могилевська зізналася, що вперше стала матір'ю. Артистка усиновила двох дочок, а також натякнула, що вийшла заміж.

Також турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу познайомив 12-річну доньку Софію від Ані Лорак з новою пасією. Її чоловік вперше "засвітив" на новорічному фото біля ялинки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти