StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Меган Фокс постриглася, пофарбувала волосся і в бікіні похизувалася фігурою

29 січня 2023, 15:40оновлено 11 травня 2023, 11:43
Побачивши нового образу актриси Меган Фокс так і хочеться процитувати стару пісеньку: "Заваліть хлібці, я люблю купальники".
Фокстрот
Меган Фокс постриглася і пофарбувала волосся / Колаж Фото Instagram і https://ua.depositphotos.com

36-річна відома американська актриса Меган Фокс (франшиза "Трансформери") кардинально змінила імідж. Знімками в новому амплуа зірка екрану поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

По-перше, тепер дівчина зробила собі нову зачіску − каре з чубчиком. Крім цього, Фокс пофарбувала волосся в світлий відтінок − незважаючи на те, що прославилася вона саме в образі пекучої брюнетки.

Свій новий лук вона доповнила легким макіяжем, зеленим топом і чорною кофтою-кардиганом.

Але потім Фокс використала важку артилерію - і показала свою виточену фігуру у відвертому купальнику-бікіні насиченого апельсинового відтінку.

Фокс, купальник

Чим викликані такі зміни в іміджі, дівчина говорити не стала. Однак відомо, що зараз вона знімається в Болгарії в одному фільмі разом із зіркою франшизи "365 днів" Мікеле Морроне. Тому не виключено, що всі зміни в іміджі дівчина зробила для ролі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що американська співачка барбадоського Походження Ріанна через 5 місяців після народження первістка показала соковиті сідниці в танці крупним планом.

До того американська супермодель і одна з найкрасивіших жінок планети Емілі Ратаковскі прийшла на вечірку у відвертій сукні-рибальській сітці і спокусливому бікіні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти