StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Максим Галкін жорстко підколов путініста Петросяна: "Курка з відрізаною головою"

27 березня 2023, 13:42
Галкін категорично відмовляється співчувати літньому гумористу, який не раз публічно висловлювався схвально щодо війни в Україні.
Максим Галкін, Євген Петросян
Максим Галкін висміяв Євгена Петросяна на концерті в США / instagram.com/maxgalkinru, instagram.com/petrosyanevgeny

Російський комік і шоумен Максим Галкін зробив висміювання пропутінських артистів невід'ємним елементом своїх виступів. Зараз шоумен знаходиться на гастролях по США, і вже встиг їдко висловитися і про Кіркорова, і про "стару гвардію" у складі Доліної, Лепса, Бабкіної і Газманова, і навіть пожартувати над пропагандисткою Скабєєвою.

Цього разу дісталося літньому гумористу-путіністу Євгену Петросяну. Його виступ на "Блакитному вогнику" викликав дискомфорт навіть у лояльно налаштованих до нього обивателів. Гумор Петросяна втратив свіжість ще півстоліття тому, проте його все ще піарять за заслуги перед країною-окупантом.

А Галкін мовчати з цього приводу не став. Комік вважає вкрай смішною заяву, мовляв Петросян просто за пенсію боїться, тому і підтримує військову політику країни-агресора публічно. Та й гумористичні опуси літнього артистка на "вогнику" він вважає швидше покаранням для глядача, ніж розвагою.

"Мені здається, якби Данте Аліг'єрі в наші часи писав "Божественну комедію" і жив би в Росії, то до своїх традиційних дев'яти кіл пекла він би ще додав "Блакитний вогник" з Петросяном, чесне слово. Мені кажуть, мовляв, він літня людина, він змушений підлаштовуватися під владу, він боїться, що у нього заберуть пенсію. Ой, я зараз розплачуся... Знаєте, кажуть, якщо курці відрубати голову, вона може ще хвилин п'ять бігати. Якщо у Петросяна забрати пенсію, він ще років 200 в Дубаї буде відпочивати!" - розповів Галкін.

Раніше Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

Також стало відомо, що Комік Юрій Гальцев, з яким Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Інші новини про Максима Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти