StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Кооператив "Судоми": Максим Галкін жорстко затролив Доліну, Лепса і Бабкіну

23 березня 2023, 16:10
Пропагандистська діяльність, яку ведуть літні артисти-путіністи, викликає у Галкіна напад їдкого сарказму.
Максим Галкін
Максим Галкін підколов літніх артистів-путіністів / instagram.com/maxgalkinru

Російський комік Максим Галкін визнаний в країні-агресорі іноземним агентом за засудження війни в Україні, а також критику влади і пропагандистів. Останні часто стають об'єктами його гумористичних імпровізацій.

Наприклад, Галкіну здається вельми комічною "стара гвардія" російського шоу-бізнесу, яка доживає останні дні своєї популярності, та витрачає їх на те, щоб "підлизатися" до окупаційної влади. Таким чином, на думку гумориста, вони розраховують заробити прихильність влади.

На одному з останніх концертів Галкін розповів, як називає таких зірок, і чому вважає їх діяльність недоречною. Дісталося затятим путіністам Лепсу, Газманову, Доліній і Бабкіній. Жарт цитують обурені росЗМІ.

"Сидять Лепс, Газманов, Бабкіна, Доліна... Кажуть, настав наш час. Я не ейджист, я нічого проти не маю. Але середній вік 70 років, це кооператив "Судоми". Ну вже куди об'єднуватися? Лепс, Газманов, Бабкіна, Долина - я їх відразу так і назвав "ЛГБД-груп". І вони так сподіваються, що влада їх помітить...", - іронізує Галкін.

Він також порівняв артистів-пропагандистів з купкою зомбі.

Раніше Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

Також стало відомо, що Комік Юрій Гальцев, з яким Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Інші новини про Максима Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти