StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Люди почнуть мене жаліти": Настя Приходько заговорила про домагання Костянтина Меладзе

14 жовтня 2022, 20:02оновлено 14 жовтня 2022, 21:28
Приходько натякнула на те, що в молодості поповнила список жертв вітчизняного "Харві Вайнштейна".
Настя Приходько
Настя Приходько висловилася про конфлікт з Меладзе / Facebook Насті Приходько

Українська громадська і політична діячка, Заслужена артистка України, співачка Анастасія Приходько заговорила про непрості стосунки з музичним продюсером Костянтином Меладзе.

В інтерв'ю для Rostyslove Production артистка зізналася, що їхні стосунки, як співачки і продюсера, закінчилися на вкрай тривожній ноті. "Я дуже багато працювала з психологами, але через ту історію, яка відбулася, у мене почалися панічні атаки, страх людей і я це порівнюю якраз отой період від початку роботи з Костянтином Меладзе і до тієї історії, яка відбулася з ним потім. Мені здається, якщо я розповім цю історію, то люди почнуть мене жаліти і бачити в мені людину, яка чи жаліється, чи вона слабка. Може потім, коли я розповім, люди скажуть, чому ти не розповіла раніше, бо нас таких багато", - каже Приходько.

Уточнювати, що саме означає "та історія" і не потрібно. Свій травматичний досвід спілкування з Меладзе вона порівняла з аналогічним досвідом у Ані Лорак і Олі Полякової, які раніше звинувачували продюсера в недвозначних пропозиціях в обмін на розвиток кар'єри.

відео дня

Однак навіть роки потому Анастасія не наважується розкрити подробиці - не хоче, щоб її жаліли або засуджували. Хоч проблему вона вже пропрацювала з фахівцями, говорити про неї відкрито вона зможе не скоро.

"Я буду її розповідати, коли буду в похилому віці, бо та історія… Я не боюсь її розповідати, вона просто дуже брудна. Буде бруднішою за історію Олі Полякової та Ані Лорак. Це така в мене психологічна травма, напевно, на все життя залишається і вона мені дуже болить", - розповідає артистка.

Раніше український журналіст Дмитро Гордон розповів про роман, який Путін завів з другою дружиною свого кума Віктора Медведчука, ведучою Оксаною Марченко.

Валерій Харчишин, вокаліст поп-рок-гурту Друга ріка, прокоментував чутки про свій роман з журналісткою Яніною Соколовою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти