StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кричевський зняв яскравий кліп із Зібровим на українську версію "Кияночки"

22 січня 2024, 12:34
Фанати залишилися в захваті від перекладу пісні "Кияночка" українською мовою - знаменитий шансоньє Гарік Кричевський порадував шанувальників перекладом.
Зібров, Кричевський
Зібров знявся в кліпі у Кричевського / колаж Главред, фото УНІАН

Легендарний український виконавець і зірка шансону Гарік Кричевський порадував своїх фанатів перекладом легендарного шлягерочка "Кияночка" українською мовою і зняв на неї кліп з не менш легендарним співаком Павлом Зібровим.

До слова, Кричевський розповів, що з перекладом тексту його пісні йому допомагав приятель, поет-пісняр і продюсер Євген Рибчинський. Разом вони дописали третій куплет і дещо відредагували текст пісні.

Цікаво, що в представленому кліпі "Кияночка" знявся співак Павло Зібров. Артист на початку ролика нібито дзвонить Кричевському і запитує, коли ж українською зазвучить його "Кияночка". Гарік починає виконувати, а потім посеред пісні звучать схвальні коментарі та реакції Зіброва.

Дивіться на відео кліп на пісню Гаріка Кричевського "Кияночка":

Нагадаємо, раніше українська ведуча і громадська діячка Маша Єфросиніна розповіла, за що вибачається перед своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим, який зараз на фронті.

Також українська актриса Ксенія Мішина перенесла першу в своєму житті операцію. Хірургічне втручання відбувалося під наркозом, якого у артистки раніше теж не було.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти