StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Хрест батька, який поховав дитину: український телеведучий розповів про вбивство дочки

13 липня 2023, 00:36
3090
Телеведучий Костянтин Грубич згадав день страшної трагедії і болю.
Костянтин Грубич
Костянтин Грубич з болем згадує день трагедії / Facebook.com

Український телеведучий Костянтин Грубич написав пост, в якому згадав про страшну трагедію, яка трапилася з його сім'єю.

На своїй сторінці в Instagram, Грубич згадав про те, як 9 років тому втратив свою доньку Олю.

Ведучий поділився про те, як радісно і страшно йому, коли дочка приходить до нього в снах. Він ділиться, що з одного боку - там вона і все начебто добре, але слідом приходить розуміння, що це тільки сон і потрібно прокидатися і нести хрест батька, який поховав свою дитину.

відео дня

"12 липня – єдиний день, коли я про цю нашу сімейну трагедію з передчасним відходом Олюні нагадую всім, хто 9 років тому хвилювався, вірив, допомагав, молився. Тому що це той день, коли з лікарні в 5 ранку були неприйняті дзвінки, а в 6 я все ж взяв лиху трубку і розбудив всіх домашніх своїм виттям, якого ніхто і ніколи до цього моменту від мене не чув...", - згадує трагедію він.

Оля Грубич стала жертвою вбивства
Оля Грубич стала жертвою вбивства / Фото Instagram / kostya_hrubich

Ведучий також додає, що вони так нічого і не знають про вбивцю дівчинки. Він вважає, що поліція просто приховала все з самого початку від батьків.

"Пишу точно не заради сумних лайків, а щоб дещо сказати багатьом батькам, які пережили своїх дітей. Нам випало найбільше з можливих нещасть. Роки не дають полегшення і розради, біль не вщухає, вона може атакувати зненацька. Тому раджу не плекати ілюзій на порятунок у часі. Замість цього максимально відволікайтеся: працюйте, спілкуйтеся, допомагайте, воюйте (якщо відчуваєте потугу)... тільки не рвіть собі душу і не концентруйтеся на своїй втраті", - додає він.

Зазначимо, доньку телеведучого Олю на смерть збила машина, водія якої так і не знайшли.

Нагадаємо, раніше жорстоке вбивство української біженки сталося в Норвегії. У готелі для біженців виявили тіло 30-річної громадянки України.

У польському місті Щава Малопольського воєводства трагічно загинув 6-річний хлопчик з України. Дитина випала з балкона пансіонату. Трагедія сталася 23 липня.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти