Гучне повернення: стало відоме ім’я нового ведучого шоу "Твій День" на 1+1

30 грудня 2021, 18:34
513
До команди ведучих популярного денного шоу приєднається Костянтин Грубич.
Гучне повернення: стало відоме ім’я нового ведучого шоу

30 грудня під час ефіру інфотейнмент-шоу "Твій День" на 1+1 стало відоме ім’я нового ведучого проєкту. Відомий український журналіст, улюблений мільйонами телеведучий та автор програм із 30-річним досвідом роботи на українському ТБ Костянтин Грубич вестиме проєкт "Твій день".

Гучне повернення: стало відоме ім’я нового ведучого шоу

Для Костянтина звістка про те, що він стане ведучим "Твого Дня", стала справжньою несподіванкою, адже сьогодні він завітав до студії у якості гостя та мав разом з Володимиром Рабчуном приготувати запечену курку та олів’є. Просто під час обіду у прямому ефірі ведучі відкривали печиво із передбаченнями, і Костянтин, прочитавши своє, декілька секунд не міг підібрати слів. "Ти новий ведучий "Твого дня" - було написано у передбаченні. Ведучі, які тримали сюрприз у таємниці весь ефір, емоційно привітали Костянтина, а він сам та Стася Ровінська не змогли стримати сліз. Емоційним стало і привітання ведучої ТСН Тиждень Алли Мазур. Вона від усього колективу новинної програми, у якій працює Грубич, привітала його та побажала успіху. Цікаво, що за кулісами зіркового тата підтримувала донька Влада, яка також нічого не підозрювала про сюрприз.

Гучне повернення: стало відоме ім’я нового ведучого шоу

"Я надзвичайно вражений. Адже завжди відчував, що моє місце – у прямому ефірі. Такого формату як "Твій день" я чекав більше 20 років. За цей час я опанував різні жанри, після роботи ведучим став репортером, а тепер знову ведучим. Я щасливий, - сказав Костянтин Грубич. - Я додам неспокою, щирості, авантюризму, але в той же час і журналістської складової. Я маю вже декілька ідей, наприклад, зробити виїзні студії не тільки із міст, а і з сіл, адже я дуже люблю спілкуватись із людьми".

відео дня
Гучне повернення: стало відоме ім’я нового ведучого шоу

Творці проєкту також тепло привітали Костянтина з новим етапом в його кар’єрі:

"Костянтин Грубич - без перебільшення легендарний ведучий. Завдяки Кості мільйони українців ще дітьми побачили і відчули, яким може і має бути сучасне українське телебачення українською мовою. Пройшло багато років, а Костянтин Грубич не просто бренд, Грубич - знову тренд. Тому що жива енергія, безумовна любов до життя і непідробна цікавість до людей і їхніх історій - це завжди головне. Сучасне телебачення сьогодні, як ніколи - про історії і емпатію. Тому особливо цікаво починати з нового року нову історію "Твого дня" з Костянтином Грубичем. Несподіване і поки таємне тріо ведучих, впевнений, стане вибухом у новому сезоні", - сказав продюсер шоу Єгор Гордєєв.

Глядачі зможуть побачити Костянтина Грубича у команді ведучих інфотейнмент-шоу "Твій день" вже у наступному сезоні проєкту. Якими будуть трійки ведучих – дивіться в ефірі 1+1.

Гучне повернення: стало відоме ім’я нового ведучого шоу

Відео: https://www.instagram.com/p/CYGzufaIMru/

Костянтин Грубич родом із Полтавщини, йому 53 роки, більшість із яких він присвятив розвитку українського телебачення. Цікаво, що співпраця Костянтина Грубича з 1+1 розпочалася ще в 90-х роках, коли він був запрошений розробити дитячо-юнацьке мовлення телеканалу. У 1998 Костянтин був спершу автором і ведучим щоденної програми "Дитячий сеанс", а згодом – ведучим культового денного проєкту "Не всі вдома" на 1+1. Частка теледивлення "Не всі вдома" досягала 50%. Глядачі запам’ятали, як усією країною шукали рожеву свинку Піггі, яку Костянтин разом із співведучою Олександрою Лозинською ховали у студії, а телеглядачі телефонували та відгадували, де вона знаходиться. Цікаво, що на проєкті Костянтин працював разом із родиною, наприклад, асистентом режисера була його дружина Світлана.

Гучне повернення: стало відоме ім’я нового ведучого шоу

У 2000 році Костянтин працював репортером ТСН, а 2006 року глядачі спостерігали за ним у якості ведучого "Сніданку з 1+1". Пізніше журналіст виступав автором та сценаристом таких кулінарних проєктів як "Смачна країна" та "Знак якості". А з жовтня 2018 року Костянтин Грубич – спеціальний кореспондент та ведучий рубрики "Польова кухня" "ТСН-тиждень" на 1+1. У пошуках автентичних кулінарних рецептів об’їздив усю країну.

У 2006 отримав премію "Телетріумф" у номінації "Репортер", а у 2019 році став учасником масштабної соціальної кампанії "Забути про вік", направленої на протидію ейджизму щодо людей елегантного віку, ініційованої 1+1 media. Окрім журналістської діяльності, активно веде свої блоги у YouTube, де має 96,4 тис. підписників, та Instagram (36,9 тис. підписників).

Дивіться наступний сезон інфотейнмент-шоу "Твій День" у оновленому складі вже з 17 січня 2022 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти