StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Костянтин Войтенко зізнався, чому на весіллі він та наречена були в чорному

12 червня 2024, 13:50
318
Також актор розповів, чому захотів провести церемонію без свідків.
Костянтин Войтенко з другою дружиною
Костянтин Войтенко новини - Войтенко розкрив подробиці другого весілля / колаж: Главред, фото: instagram.com/konstantin.voytenko

Український актор, зірка серіалів "Село на мільйон" і "Коли ми вдома", Костянтин Войтенко 11 травня повідомив, що вдруге одружився. Його обраницею стала дизайнерка і власниця іменного бренду Наталія Камінська. Пара разом із квітня 2023 року.

Войтенко з дружиною поділилися весільними фото в соціальних мережах, чим викликали здивування шанувальників. Незвичайним виявився вибір вбрання для церемонії - і наречений, і наречена були одягнені в усе чорне.

Крім того, на розписі наречені були абсолютно самі. Свої незвичайні шлюбні рішення актор мотивував у прес-релізі для видання "Гордон".

відео дня

Костянтин Войтенко зізнався, що він та Наталя вже давно відчувають себе сім'єю, але не чоловіком і дружиною. Тому весілля вони вирішили робити для себе - так, щоб їм було комфортно. До того ж парі хотілося, щоб цей день був особливим, незвичайним і незабутнім.

"Ми розуміли, що бажаємо чогось незвичного. Ми точно хотіли розділити розпис і святкування весілля, тому вирішили зробити образи, які максимально відрізняються. І от саме в цих вбраннях чорного кольору, які ви побачили, відчули себе максимально комфортно для такої події. Мій костюм приїхав з Іспанії за допомогою друзів. А наречена знайшла сукню українського бренду. На церемонії взагалі не було гостей, тому що ми хотіли провести цей день лише удвох, не відволікаючись ні на що. Потім у нас була неймовірна фотосесія. А далі поїхали в заміський комплекс на два дні", - розповів Костянтин Войтенко.

Хто такий Костянтин Войтенко?

Костянтин Войтенко - український актор театру, кіно і телебачення. З 2012 року служить у Новому драматичному театрі на Печерську. Найбільш відомі роботи: "Параджанов", "Коли ми вдома", "Ніч святого Валентина", "Село на мільйон", "Будиночок на щастя". Брав участь у шоу "Танці з зірками-8", де посів 3 місце.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше багатодітна співачка Джамала показала свого новонародженого "третього принца" - сина, який з'явився на світ лише кілька тижнів тому. Батьки назвали хлопчика Алімом.

Також стало відомо, що доньку Слави Камінської госпіталізували за кордоном. Співачка показала 8-річну Лауру на лікарняному ліжку з катетером у руці.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти