StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Багатодітна Джамала показала свого новонародженого "третього принца"

11 червня 2024, 16:11
490
Зірка Євробачення поділилася ніжним кадром із сином.
Джамала із сином
Джамала новини - Джамала показала фото з новонародженим сином / колаж: Главред, фото: instagram.com/jamalajaaaaa

Українська співачка і переможниця конкурсу Євробачення-2016 Джамала 24 травня стала багатодітною мамою - вона народила третього хлопчика, якого назвала Алімом. При цьому від декретної відпустки артистка відмовилася.

Разом із крихіткою Алімом Джамала ходить на студію і записує нові пісні, продовжує активно вести блог і спілкуватися з шанувальниками. Втім, і про материнські обов'язки артистка не забуває.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, зроблене на прийомі у педіатра - Джа прийшла з немовлям на плановий огляд. У кадрі вона дбайливо притискає малюка до грудей і ніжно йому посміхається.

відео дня

Личко Аліма співачка поки приховує, у кадрі він щільно закутаний у мереживний плед. Сама Джа одягнена в сині широкі джинси, блакитну футболку і сіру кепку, яку вона хвацько розгорнула козирком назад.

Джамала із сином
Джамала новини - Джамала показала фото з новонародженим сином / instagram.com/jamalajaaaa

Хто така Джамала?

Джамала (справжнє ім'я - Суса́на Алі́мівна Джамаладі́нова) - українська співачка й актриса, народна артистка України (2016). Переможниця конкурсу пісні "Євробачення-2016" з композицією "1944", повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка і ведуча Оля Цибульська поцапалася з відомим шоуменом Славою Дьоміним. Він вивів артистку з себе провокаційними запитаннями, і був здивований, що Цибульська не покинула студію.

Також 51-річний Ахтем Сеітаблаєв налякав зовнішнім виглядом після того, як з'явився на нещодавньому кінофестивалі на милиці. Він виглядав втомленим і змарнілим.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти