1+1 media і Film.ua знімають серіал Скажені сусіди за відомим фільмом

29 квітня 2021, 16:48оновлено 30 квітня 2021, 22:26
Продовження фільму Скажене весілля вийде у формі серіалу.
Скажені сусіди
Скажені сусіди / прес-служба

Проект, створений за мотивами успішної української кінофраншизи Скажене весілля, стане можливим завдяки стратегічному партнерству Film.ua Group, медіагрупи 1+1 media та Київстар ТВ.

Скажені сусіди стануть першим оригінальним серіалом платформи. Серіал складатиметься з 24 епізодів тривалістю по 25 хвилин кожен. Як і раніше в кіновсесвіті Скажених сусідів глядачів чекають вже знайомі персонажі і нові герої франшизи. Історія Василя Середюка та його родини буде присвячена звичайному повсякденному життю.

Однак, навряд чи це життя можна назвати спокійним: "Усіх людей створив Бог, і тільки сусідів - диявол!",- красномовний слоган проекту говорить сам за себе і обіцяє, що буде весело.

відео дня

В успішності серіалу у творців немає сумніву, так як фільм Скажене Весілля отримало максимальну популярність.читайте такожСкажене весілля 3 - з'явилися дата виходу і список акторів

ТБ, кінопрокатні та діджитал-права на показ фільмів франшизи продані в десятки країн світу, включаючно з Канадою, США, Польщею, країнами Європи та Латинської Америки. А в Україні Скажене весілля стало найбільш рейтинговою стрічкою серед фільмів, показаних на ТБ з 2009 року на всіх українських каналах.

Скажені сусіди
Скажені сусіди / прес-служба

Для холдингу 1+1 media і його спільного з компанією Київстар проекту, заснованої 2019 платформи онлайн-телебачення Київстар ТВ, входження на територію Original контенту - важливий і закономірний крок, спрямований на розширення аудиторії, її різноманітність і розвиток власного креативного потенціалу виробництва.

"Наразі спостерігається висока зацікавленість вітчизняним оригінальним контентом, про що свідчать результати показів Скаженого весілля, третю частину якого, до речі, можна ексклюзивно переглянути на нашій платформі. І дуже тішить, що такий запит надходить саме від глядачів. Створення першого Original серіалу для Київстар ТБ і в принципі крок назустріч виготовленню власного якісного контенту – це те, про що ми давно мріяли, і про що, без перебільшень, мріють мільйони українців. Вірю в успіх проєкту і впевнений, що це нова важлива віха у розвитку Київстар ТБ", – прокоментував Павло Рибак, керівник проєкту Київстар ТБ з боку 1+1 media.

Точна дата виходу серіалу Скажені сусіди поки що невідома, як і терміни зйомок.

Всі серіали 1+1 можна буде зараз подивитися на платформі 1+1 video.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти