StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Jamala емоційно висловилася про те, що в РФ її оголосили в розшук

21 листопада 2023, 22:15
Переможниця Євробачення-2016 зізналася, що тепер переживає за своїх близьких.
Джамала
Джамалу оголосили в розшук в рф - коментар співачки / колаж: Главред, фото: instagram.com/jamalajaaa

Російські пропагандисти заявляють, що українська кримськотатарська співачка, Народна артистка України Jamala оголошена в карний розшук в країні-окупанті. Їй нібито закидають поширення фейків про армію країни агресора.

Новина про це моментально розлетілася не тільки по українських, але і по світових ЗМІ. Спершу Джамала лише посміялася над цим, але пізніше, через те, що багато хто став переживати за її життя і свободу, була змушена дати офіційний коментар.

В інтерв'ю для Sky News артистка зізналася, що розшук її не здивував, але її близькі налякані: "Чесно кажучи, мене ніщо не дивує. Це той самий метод, який використовує російська пропаганда: брехня, брехня, брехня. ... Це такий стрес для моєї родини, для моїх батьків, дітей. І я хвилююся за них".

відео дня

Пізніше на своїй сторінці в Instagram Джамала залишила своє більш розгорнуте бачення ситуації, що склалася навколо її "розшуку".

"Останні новини, які облетіли світ, складно коментувати… Але це ще один доказ того, що через мистецтво, музику, можна і потрібно доносити правду. Те, що я завжди співаю про особисте — це мій шлях як творчої одиниці, який я самостійно обрала. А коли у твоїй країні війна, де б ти не був, ти представляєш країну, у якій війна", - написала співачка, і подякувала небайдужим за підтримку.

Джамала
Джамалу оголосили в розшук в рф - коментар співачки / instagram.com/jamalajaaa

Раніше стало відомо, що Ксенії Мішиній приписують роман з відомим шоуменом - ведучим Славою Дьоміним. Артистка показала кадри їх спільного відпочинку.

Також відомий продюсер розповів, кого зрадниця Повалій вважала своєю конкуренткою в Україні. Для того, щоб її усунути, Ігор Ліхута навіть ставив грізні ультиматуми.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти