StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ксенії Мішиній приписують роман з відомим шоуменом

21 листопада 2023, 13:01
2206
Спільні відпочинок Мішиної та Дьоміна породив безліч чуток про природу їх відносин.
Ксенія Мішина, Слава Дьомін
Ксенію Мішину та Славу Дьоміна підозрюють у романі / колаж: Главред, фото: instagram.com/misha.k.ua, instagram.com/slavademin_official

Акторка Ксенія Мішина та ведучий Слава Дьомін - завидні холостяки в українському шоу-бізнесі. Тож не дивно, що після відпочинку, проведеного разом, в ЗМІ стали ходити чутки про те, що їх об'єднує дещо більше, ніж просто дружба.

На вихідних Мішина у своєму блозі в Instagram поділилася, що "випадково" на прогулянці зустріла Дьоміна з його сином Владиславом. І так як Ксенія була зі своїм сином Платоном, батьки вирішили влаштувати дітям захоплюючу поїздку.

"Ми тут суто випадково зустріли, дивіться, таких гарних хлопців, і вирішили разом поїхати в дуже красиве місце. Вони нам просто обіцяли показати дуже красиве місце. Дуже цікаво", - розповіла на відео акторка, показавши Славу, Влада і Платона в кафе на заправці. На фразу Ксенії про "суто випадково" ведучий широко посміхнувся і сказав: "Геть випадково", натякаючи, що це не так.

відео дня

Ведучий і акторка з дітьми гуляли до глибокої ночі - вони разом прогулялися по Витачівскій каплиці, побували в лісі і печерах. Дьомін вчив сина Мішиної водити, і хлопчикові абсолютно очевидно сподобалася компанія Слави.

Ксенія Мішина і Слава Дьомін з синами
Ксенію Мішину та Славу Дьоміна підозрюють у романі / колаж: Главред, фото: instagram.com/misha.k.ua

Раніше стало відомо, що телеведуча 1+1 Наталія Островська стала мамою. Не пам'ятаючи себе від щастя, вона вже розкрила стать дитини і показала її перші фото з пологового будинку.

Також український співак Павло Зібров розкрив секрет ідеальних відносин з дружиною. Скоро артист відзначатиме зі своєю обраницею перлове весілля - 30 років у шлюбі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти