StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Виснажена, але щаслива: феєричне повернення Кейт Міддлтон

19 березня 2024, 10:18
Кейт Міддлтон потрапила на відео під час походу в магазин із принцом Вільямом.
Кейт Міддлтон, принц Вільям
Кейт Міддлтон показалася на прогулянці з принцом Вільямом / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Принцеса Кейт Міддлтон, після свого загадкового "зникнення", потрапила в об'єктиви камер і навіть вдалося зняти з нею відео на вулиці.

Вдень 18 березня в мережі з'явилися новини про те, що Кейт уперше показалася на публіці. Принцесу помітили на прогулянці з чоловіком.

"Кейт ходила по магазинах із Вільямом - вона виглядала щасливою, вона виглядала добре. Дітей із ними не було. Те, що я бачив - це все одно такий добрий знак, адже, виходить, Кейт досить здорова, щоб заскочити в магазини", - передавав місцевий житель виданню The Sun.

відео дня

Дивіться відео Кейт Міддлтон на прогулянці:

Кейт Міддлтон "підловили" на прогулянці
Кейт Міддлтон "підловили" на прогулянці / фото: скрін t.me/kateandmeghan

Але шанувальники не повірили просто словам, тому ЗМІ опублікували відео-підтвердження.

Кейт справді мала чудовий вигляд, вона посміхалася: виглядала відпочилою і щасливою. Деякі фанати принцеси все ж таки зазначили, що Міддлтон дуже схудла за останній час.

      Хто така Кейт Міддлтон

      Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

      До слова, останніми роками Кейт Міддлтон набирає неабиякої популярності у своїх підданих, а також впливу, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

      Що відомо про хворобу Кейт Міддлтон

      Кенсингтонський палац назвав операцію Міддлтон на черевній порожнині "запланованою", хоча джерела повідомили Page Six, що про неї не знали навіть її найближчі помічники.

      Минулого місяця палац повідомив, що 42-річна принцеса "почувається добре", але відмовилася розкрити додаткову інформацію з поваги до її приватного життя.

      А також при британському королівському дворі про здоров'я принцеси Уельської говорять неохоче, але на церемонії BAFTA принц Вільям сам заговорив про дружину. Він зазначив, що йому не вистачає її на світському заході, і через її реабілітацію після операції їм довелося порушити кілька сімейних традицій, пов'язаних із премією.

      Читайте більше про Міддлтон:

      Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

      Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

      Реклама

      Останні новини

      Реклама
      Реклама
      Реклама
      ^
      Ми використовуемо cookies
      Прийняти