StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Принц Вільям дав рідкісний публічний коментар про Кейт Міддлтон

20 лютого 2024, 15:40
Після операції принцеси Уельської багато обов'язків майбутньому монарху доводиться виконувати самотужки.
принц Вільям, принцеса Кетрін, Кейт Міддлтон
Принц Вільям висловився про Кейт Міддлтон на BAFTA / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Принц Вільям Уельський 18 лютого відвідав 77-у церемонію вручення премій Британської академії кіномистецтв (премія BAFTA), президентом якої він є. Зазвичай старший син Чарльза III з'являється на світському заході в компанії дружини, принцеси Кетрін Уельської. Однак цього року стан її здоров'я не дозволив насолодитися цим заходом сповна.

У середині січня Букінгемський палац повідомив, що Кейт Міддлтон перенесла планову операцію на черевній порожнині, через що вона не зможе з'являтися на публіці мінімум до кінця березня. І хоч свої королівські обов'язки принцеса зараз намагається виконувати віддалено, деякі моменти їй доводиться упускати.

При британському королівському дворі про здоров'я принцеси Уельської говорять неохоче, але на церемонії BAFTA принц Вільям сам заговорив про дружину. Він зазначив, що йому не вистачає її на світському заході, і через її реабілітацію після операції їм довелося порушити кілька сімейних традицій, пов'язаних з премією.

відео дня

Зокрема їм не вдалося разом подивитися кінороботи всіх конкурсантів, як вони робили раніше. Однак принц Вільям має намір надолужити згаяне. "Мені шкода, що Кетрін тут немає. Їй дуже подобається BAFTA. Всіх, кого я дивлюся, вона дивиться разом зі мною. Тому ми ретельно це переглядаємо", - цитує слова майбутнього монарха видання Hello Magazine.

Раніше королівський експерт викрив Кейт Мідлтон в жорсткості - Валентин Лоу висловив своє переконання в тому, що її публічний образ навмисно пом'якшують, а в побуті майбутня королева "сталева".

Також, після коронації Чарльза III, королівський експерт Даніела Ельзер висловила думку про те, за що Чарльз III зненавидить Кейт Міддлтон, яка набирає вплив при дворі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти