StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Їм не вистачило мізків у голові": Усик розповіла, які 2 речі окупанти вкрали з будинку під Києвом

21 березня 2023, 17:33
Будинок у Ворзелі - це окрема історія. Цей будинок перетерпів окупантів, каже дружина українського боксера Олександра Усика Катерина.
Олександр Усик
Олександр Усик / телеканал Київ, соцмережі

На початку повномасштабного вторгнення в Україну російські окупанти увірвалися в будинок українського чемпіона Олександра Усика у Ворзелі.

Після вигнання армії РФ і повернення на батьківщину спортсмен і його дружина вирішили прихистити там одну з сімей, яка постраждала від агресорів.

Про це в інтерв'ю порталу Чемпіон розповіла дружина чемпіона Катерина Усик.

За її словами, окупанти вкрали бойлер також намагалися вкрасти генератор. Однак просто не змогли запустити генератор і вирішили, що він зламався і не працює.

Будинок Усика
Будинок Усика / телеканал Київ

"Будинок у Ворзелі - це окрема історія. Цей будинок перетерпів окупантів! І це, звичайно, значно погіршило його стан. З нашого будинку окупанти (ред) вкрали бойлер. Генератор залишився дивом - вони його витягли, але їм не вистачило мізків в голові його включити. Подумали, що він зламаний і залишили, коли бігли звідти. Зараз там живе українська родина з маленькою дитиною, яка через війну втратила своє житло - у їхню багатоповерхівку в Ірпені влучив снаряд. Глава сім'ї спочатку займався відновленням нашого будинку, а потім ми з Санею надали його родині можливість поки пожити там", – повідомила Катерина.

Нагадаємо, раніше Олександр Усик заявляв, що Путін постійно демонструє нібито силу, що в реальності є обманом. Він назвав російського диктатора слабким.

"Він все це робить, показуючи, що він сильний, і красивий. Насправді він не такий, Це все обман. Він показує, що він сильний, але він слабкий. Путін показує, який він, але він дуже слабкий", - підкреслив боксер.

До того окупаційна влада Криму позбавили звання українського боксера Олександра Усика. У спортсмена відібрали нагороду "За вірність обов'язку"

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти