StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Їй не кажіть!": Тетяна Лазарєва оприлюднила секретне відео з Аллою Пугачовою

17 квітня 2024, 15:39
У кадрі Примадонна, не підозрюючи, що її знімають, безтурботно танцює у себе вдома.
Алла Пугачева, Татьяна Лазарева
Тетяна Лазарєва показала Аллу Пугачову в домашній обстановці / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey, instagram.com/lazarevatut

Нові фото і відео з Аллою Пугачовою в Мережі з'являються рідко - такими кадрами, як правило, ділиться з її шанувальниками тільки Максим Галкін. Однак у день 75-річчя Примадонни багато хто з тих, хто вирішив її привітати, витягли з особистих архівів рідкісні кадри зі співачкою.

Так Тетяна Лазарєва, комедіантка і акторка, яку, як і Галкіна, було визнано в країні-окупанті іноагентом через критику кремля і війни в Україні, у своєму блозі в Instagram показала відео, на якому Пугачова танцює.

Ці кадри Лазарєва зняла таємно для особистого архіву торік 1 січня в гостях у Пугачової та Галкіна. Акторка зазначила, що це - приватна зйомка, і викладати таке не можна, але вона порушила правила з однією метою: показати світові, що Алла Пугачова - жива і справжня.

відео дня

"Вона наймиліша, вона зворушлива, серйозна, і гостра на язик, і наївна, і вона чесна перед богом і собою. Напевно ця чесність і вміння слухати себе і слідувати за своїм внутрішнім покликом - це і зробило її зіркою, за це її обожнюють, схиляються і повністю довіряють їй, за це ж і ненавидять, шиплять услід, не в силах наблизитися. Величина її та масштаб були помітні завжди. Талант і сила", - підписала ролик Тетяна Лазарєва.

Дивіться відео, як Алла Пугачова танцює у себе вдома на Новий рік:

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, автор пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю родиною. 18 вересня 2022 року у своєму Instagram Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ з проханням включити її до списку "іноагентів". Її чоловік Максим Галкін вже внесений до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини:

Раніше балерина-путіністка Анастасія Волочкова несподівано виступила проти "порятунку" Алли Пугачової, яку критикують у країні-окупанті за засудження війни в Україні.

Також стало відомо, що Алла Пугачова, яка залишила країну-агресора на початку повномасштабного вторгнення, має намір повернутися до РФ у справах, пов'язаних з її підмосковним замком.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти