StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Привітати Пугачову": стали відомі переговори диктатора Путіна

16 квітня 2024, 16:44
Диктатору Путіну пропонували привітати Аллу Пугачову з ювілеєм, але він відмовився.
Володимир Путін, Алла Пугачова
Путіну пропонували привітати Пугачову / колаж: Главред, фото: t.me/news_kremlin, instagram.com/alla_orfey/

Кілька дуже високопоставлених чиновників, близьких до Володимира Путіна, пропонували диктатору терористичної Росії, який почав криваве вторгнення в Україну, привітати Аллу Пугачову з ювілеєм.

Як повідомляє росЗМІ "Кремлівська табакерка", нещодавно під час зустрічі вузьким колом диктатор і його гості обговорювали творчість артистів, які виїхали. Серед іншого згадали і про легендарну Пугачову, яка називає росіян рабами.

відео дня

"Один з учасників зустрічі запропонував, що було б правильним привітати Аллу Борисівну хоча б букетом квітів і листівкою", - сказав інсайдер.

Але, як не дивно, Путін все ж відмовився вітати Примадонну.

Зазначимо, ми впевнені, що Пугачова зовсім не засмутилася, що людина, яка влаштувала геноцид в Україні, не привітала її з 75-річчям.

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, онук Алли Пугачової Микита Пресняков сходив у гості до соліста гурту Little Big, якого визнано іноагентом у країні-терористці РФ. Жителі країни-терориста вирішили, що таким чином він показав свою позицію щодо війни в Україні.

А також син Максима Галкіна і Алли Пугачової не перестає дивувати своїми здібностями, цього разу він похвалився змодельованою з гральних карт складною фігурою.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти