StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Цей стриптизер зламався, несіть наступного: путініст Тарзан прокляв Байдена та цитує Вангу

14 лютого 2023, 12:29
Сергій Глушко, очевидно, вирішив знищити "русский мир" зсередини - рівень виробленої ним нісенітниці має згубний вплив на будь-кого, хто прочитає її.
Тарзан, Сергій Глушко
Тарзан накинувся на Джо Байдена з образливими віршами / instagram.com/tarzan___official

Пропутінський стриптизер Сергій Глушко виступає під псевдонімом Тарзан, але не поспішає використовувати його в якості позивного на війні в Україні, яку він так гаряче підтримує: незважаючи на те, що танцюрист все ще призовного віку і має військову освіту, захищати "русский мир" Глушко не поспішає - куди простіше постити на своїй сторінці в Instagram дурні віршики з претензією на дотепність.

При цьому зміст їх цілком підходить псевдоніму путініста - гострота і смислова наповненість опусів Глушко доречна для людини, яка все життя жила в джунглях і тільки-тільки злізла з дерева.

Останнім шедевром старого стриптизера став вірш-загроза президенту США Джо Байдену: тут Тарзан і наратив про "злу НАТУ" відпрацював, і про "один народ". Причому Глушко абсолютно не соромиться викладати свої безладні марення в соціальні мережі.

відео дня

І ніби цього було не достатньо - слідом фанат геноциду українців вирішив процитувати їм же складене пророцтво. Щоб додати йому ваги, він прикрив свої небилиці ім'ям провісниці Ванги.

Цей стриптизер зламався, несіть наступного: путініст Тарзан прокляв Байдена та цитує Вангу
Тарзан накинувся на Джо Байдена з образливими віршами / t.me/bozhejakekonchene

Нагадаємо, раніше мама співачки Наташі Корольової, багато років проживає в Майамі, відвідала концерт української співачки Ірини Білик.

Людмила Поривай зустрілася з Білик і співачка висловилася грубо на адресу путініста Сергія Глушка, який яро підтримує терор президента РФ і війну в Україні.

Також повідомлялося, що співачка українського походження Наташа Корольова поділилася черговим безглуздим відео зі свого життя, за що тут же була висміяна. Вона вирішила привітати всіх з Днем сім'ї відеороликом, на якому разом з сином співає, а її чоловік танцює.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти