StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наташа Корольова розповіла, скільки в її житті було чоловіків

19 липня 2022, 15:16
Наташа Корольова вважає, що вона "вогонь" і поділилася кількістю чоловіків.
Наташа Корольова
Наташа Корольова / instagram.com/koroleva__star

Любляча військові пілотки і російські паради, співачка українського походження Наташа Корольова, яка нещодавно поділилася черговим безглуздим відео зі свого життя розповіла, скільки чоловіків було в її житті.

За інформацією solenka.info, співачка взяла участь у зйомках Ютуб-шоу "обережно: Собчак!", де назвала кількість чоловіків, які були в її житті.

"Зізнавшись в числі своїх сексуальних партнерів, Королева повністю зруйнувала свій образ мисливиці на чоловіків. За словами Наташі, кількість чоловіків, що побували в її ліжку, обмежується двома людьми", - пише видання, щиро вважає Наташу Корольову"мисливицею на чоловіків".

відео дня

читайте також"Злітати з пробитого дна, Наташа, це не високо": в мережі висміяли Наташу Корольову, що скаче

"Я дуже рада, що в моєму житті було тільки двоє чоловіків — Ігор Ніколаєв і Серьога (стриптизер Тарзан - авт.). Всі в це повірять. А як не повірити? Мовляв, подивися, яка вона-вогонь!",- сказала Наташа Корольова.

Співачка каже, що тих, хто в це не вірить, вона не буде переконувати.

Нагадаємо, раніше український журналіст Дмитро Гордон висміяв фотографію співачки-путинистки українського походження Наташі Корольової.

У своєму Instagram Гордон опублікував знімок, на якому співачка постала в "костюмі Єви" і стоїть догори ногами, притулившись до чогось, що дуже схоже на сміттєпровід. Королева стверджує, що так вона займається спортом, і подібні вправи приносять їй величезний результат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти