StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я гулящий, бабій": Євген Клопотенко розкрив подробиці своїх нетрадиційних відносин

10 січня 2023, 12:27
Популяризатор української кухні звик виходити за рамки, і в коханні дотримується того ж правила.
Євген Клопотенко
Євген Клопотенко розповів про особисте життя і свою велелюбність / instagram.com/klopotenko

Український ресторатор, шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко має вільні погляди в питаннях кохання - без збентеження коментує чутки про свою гомосексуальну орієнтацію, і зізнається, чого саме шукає у відносинах з новим партнером.

Так, в інтерв'ю для Супільного кулінар розповів, що зберігати фізичну і платонічну вірність він здатний лише українській кухні. У тому, що стосується романтичних відносин, у Клопотенко зовсім інший підхід.

Євген зараз має кохану, але відносини з нею вибудував нетрадиційні, адже не вважає за необхідне дотримуватися загальноприйнятої норми в цьому питанні. Наприклад, він не бачить нічого поганого в тому, щоб крутити любов з декількома партнерами відразу.

"У мене немає такого, що ти все життя з однією дівчиною. Серце Євгена – воно ніколи не буде з однією людиною все життя, – наголосив він. – Зараз усі подумають, що я гулящий, бабник. Якщо мені подобається дівчина і я все життя з нею проводжу, то це мені здається кінцем світу. Мені з нею цікаво, круто, але я хочу з нею бачитися не кожного дня. Мені нецікаво, мені цікаво працювати, щось змінювати. Ви можете бути вдвох, утрьох, це абсолютно нормальні речі, якщо комусь це також подобається. Такий у мене підхід", - розповідає Євген Клопотенко.

Раніше бойфренд Наді Дорофєєвої, блогер і ресторатор Міша Кацурін, натякнув на вагітність співачки. Від попереднього шлюбу чоловік вже має двох дітей - сина і доньку.

Також американську акторкуу Анджеліну Джолі запідозрили в романі з молодшим її на 21 рік ірландським актором Полом Мескалом. Артистів застукали під час побачення в театральній кав'ярні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти