StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зганьбила на всю РФ: путіністка Валерія принизила чоловіка Йосипа Пригожина

8 квітня 2024, 12:51
Співачка-путіністка Валерія на всю терористичну РФ дорікнула чоловікові в недалеких розумових здібностях і розповіла, як подарувала йому словник.
Валерія, Йосип Пригожин
Валерія розповіла, що її не турбувало в чоловікові / колаж: Главред, фото: t.me/valeriyaofficial

Російська співачка Валерія, яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, розповіла про те, що її не влаштовує в чоловікові Йосипі Пригожині.

Під час розмови з одним із головних пропагандистів країни-окупанта РФ Борисом Корчевніковим, повідомляє росЗМІ "Звездач", зізналася, що одного разу як подарунок на день народження своєму чоловікові вручила орфографічний словник.

відео дня

Валерія зазначила, що на той час у неї були фінансові труднощі, до того ж Пригожин неправильно вимовляв слово "господарі". Це сталося ще на початку їхніх стосунків.

"Взяла словник, знайшла це слово, підкреслила, закладочку вклала і подарувала йому. Щоб ніколи в житті він це слово більше не вимовляв на старий манер", - сказала Валерія.

Співачка Валерія розповіла про подарунок чоловікові
Співачка Валерія розповіла про подарунок чоловікові / фото: скрін t.me/zvezdach_mag

Хто такий Йосип Пригожин?

Йосип Пригожин - російський музичний продюсер, бізнесмен, лауреат премій: "Овація" як найкращий "Продюсер року", "Найкращий продюсер десятиліття" за версією телеканалу "МУЗ-ТВ", "Найкращий бізнесмен року".
У березні 2014 року підписав лист президенту Росії Володимиру Путіну на підтримку анексії Криму. Однак у серпні 2016 року заперечував підписання ним і дружиною будь-якого документа.
У серпні 2015 року СБУ внесла Пригожина до списку діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України.

Співачка Валерія та Йосип Пригожин - останні новини по темі

Зазначимо, раніше першу сім'ю музичного продюсера і шоумена Йосипа Пригожина виселили з дому через суд за борги.

А також квартиру співачки Валерії та її чоловіка-продюсера Йосипа Пригожина обстріляли з рогатки. За повідомленнями інформагентств РФ, правоохоронні органи розкрили деякі деталі слідства у справі про обстріл квартири зіркової пари.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти