StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ексдружина Потапа розповіла, як його син реагує на "зашквари" зіркового тата

22 квітня 2024, 23:57
140
Ірина Горова зізналася, як складний етап у житті Потапенка вплинув на його стосунки з підлітком.
Потап, Андрій Потапенко
Потап син - Ірина Горова розповіла про стосунки Потапа з сином / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

Музичні продюсери Ірина Горова і Потап були разом в офіційному шлюбі з 2000 по 2014 рік. У цьому союзі, у 2008 році, на світ з'явився їхній спільний син Андрій.

Після розлучення батьків хлопчик залишився з матір'ю, але Потап брав активну участь у вихованні дитини. Що змінилося в цьому звичному порядку з початком повномасштабної війни і чорної смуги в кар'єрі музиканта, Ірина Горова розповіла в інтерв'ю для Люкс ФМ.

Багато хто відвернувся від Потапа, який останнім часом ухвалив низку непопулярних рішень і накликав на себе хейт тих, хто до 24 лютого 2022 року бачив у ньому зірку №1. На скандали за участю батька 15-річний Андрій не реагує. Попри все, Потапенко залишається хорошим батьком для своєї єдиної дитини, зазначає Ірина Горова.

відео дня

"Для нас важливо попри все те, що кажуть, щоб у сина був батько й вони спілкувалися. Тому що йому потрібен досвід, поспілкуватися на всі чоловічі теми. Олексій дуже класний батько і ніщо не може вплинути на їхні стосунки", - розповіла вона.

Слова мами підтвердив сам Андрій, який заявив, що в нього з батьком усе добре.

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Потап - останні новини:

Раніше відома світська журналістка Аліна Доротюк назвала Потапа найбільш "зашкварною" українською зіркою, яка кожною своєю дією змушує її сьогодні дивуватися.

Також Потап публічно звернувся до Насті Каменських із проханням не кидати його. Його пасаж зіркова дружина залишила без уваги, що багатьом здалося дивним на тлі чуток про розлучення пари.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти