StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Безглузді розбіжності": Меладзе відверто висловився про політику

5 липня 2021, 21:22
Валерій зазначив, що в Україні у нього дуже багато друзів і шанувальників, і коли він приїжджає, він не бачить тієї ненависті про яку постійно говорять.
Меладзе
Меладзе висловився про Україну / Фото: sputniknews-uz.com

Популярний співак Валерій Меладзе, який раніше вшосте став батьком, став гостем програми Ксенії Собчак. Під час інтерв'ю Собчак підняла тему України і міжнаціональних відносин із Росією та Грузією.

У Валерія Меладзе єгрузинський паспорт бо він народився і виріс у Грузії, а навчався він в Україні, а кар'єру вже побудував у Росії. Виконавець зазначає, що йому дуже близькі і він дуже любить ці три країни.

"Моє серце розривається, я дуже страждаю від того, що такі безглузді, абсолютно надумані розбіжності між країнами", - зазначає артист.

відео дня

Також, Валерій зазначив, що в Україні у нього дуже багато друзів і шанувальників, і коли він приїжджає, він не бачить тієї ненависті про яку постійно говорять.

читайте такожОрганізатори Atlas Weekend відповіли на скандал за участю Меладзе у фестивалі

Раніше Главред писав про те, що Валерій Меладзе розповів, в чому, на його думку, причина скандалу з Костянтином Меладзе. Він підкреслив, що його родич з великою повагою ставиться до жінок, а ті намагаються піаритися на ньому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти