StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дуа Ліпа на Каннському фестивалі показала фанатам свого дорослого бойфренда

20 травня 2023, 18:49
Дуа Ліпа вперше вийшла в світ з новим бойфрендом – артистка закрутила роман зі старшим за неї на 14 років французьким режисером Роменом Гаврасом.

Дуа Ліпа, бойфренд
Дуа Ліпа і Ромен Гарі бойфренд / колаж Главред, скріншоти з відео

Відома британська попспівачка албанського походження Дуа Ліпа вперше вийшла у світ зі своїм новим бойфрендом - популярним французьким режисером і кліпмейкером Роменом Гаврасом. Пара вибрала для свого першого виходу в світ прем'єру фільму "Omar la fraise" на Каннському кінофестивалі.

27-річна співачка вельми преміло йшла рука за руку з 41-річним коханим. Вони не відходили один від одного, обіймалися, цілувалися і з задоволенням позували фотографам. Дуа Ліпа була в розкішній сукні чорного кольору, а Гаврас був теж в чорному − в класичному костюмі з краваткою.

До слова, раніше Дуа Ліпа зустрічалася з братом супермоделей Джіджі і Белли Хадід Анваром Хадідом. Почуття між молодими людьми спалахнули в липні 2019 року. Однак у грудні 2021 року Їхні стосунки закінчилися.

Про особисте життя Ромена Гавраса в останні роки відомо, що на початку 2020-х у нього був роман з британською співачкою Ритою Орою.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що 36-річна американська актриса, співачка і світська левиця Ліндсі Лохан чекає первістка від чоловіка, арабського фінансиста Бадера Шаммаса.

Також про поповнення в родині заговорив 82-річний італійський дизайнер одягу і засновник однойменного бренду Роберто Каваллі - його молода подруга подарувала йому шосту дитину, яку художник моди назвав на честь загиблого батька.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти