StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

82-річний Роберто Каваллі вшосте став батьком

12 березня 2023, 15:10
Дизайнер дав малюкові, який з'явився на світ від зірки Playboy, незвичайне ім'я.
Роберто Каваллі
Роберто Каваллі став шостий раз батьком у 82 роки / instagram.com/robertocavalli

Італійський дизайнер одягу і засновник однойменного бренду Роберто Каваллі став батьком в шостий раз. Про це 82-річний батько сам розповів в інтерв'ю журналу Novella 2000, яке цитує таблоїд AceShowbiz.

Дитину йому подарувала його подруга, модель і зірка Playboy (Міс Січень 2008) Сандра Нільссон. Дитина з'явилася на світ близько двох тижнів тому у Флоренції. Каваллі назвав новонародженого хлопчика на честь свого батька - Джорджіо.

Батько дизайнера був застрелений нацистами, коли йому було всього чотири роки, тому для Каваллі було вкрай важливо назвати одного з синів на його честь, щоб вшанувати пам'ять. "Сандра почуває себе добре, малюк, який народився прямо тут, у Флоренції, прекрасний, і було дуже хвилююче бачити його відразу після народження. Його звуть Джорджіо, як і його дідуся, мого батька..." - розповідає художник моди.

відео дня

Для італійця малюк Джорджіо - четвертий син і шоста дитина. Дочка Крістіана і син Томмазо народилися у Каваллі від першого шлюбу з Сільванеллою Джанноні. Донька Ракеле (1983) і сини Даніеле (1986) та Роберт (1993) з'явилися за час його відносин з моделлю Євою Дюрінгер.

З Сандрою Нільссон дизайнер перебуває у стосунках з 2014 року. Вона на 45 років молодша за Каваллі.

Раніше 64-річна Мадонна з'явилася у компанії нового хлопчика-іграшки: нещодавно її кинув юний манекенник, і тепер Мадж знайшла розраду в міцних обіймах професійного боксера.

Також стало відомо про заручини одного з найзапекліших холостяків Голлівуду - 51-річного Джона Хемма. До зустрічі з нареченою він 18 років зустрічався з іншою жінкою, але на шлюб з нею часу так і не знайшов.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти