StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Діма Комаров здивував наслідками від його програми "Мандруй Україною"

5 червня 2021, 22:49
Нове шоу "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" після місяця в ефірі викликало справжній фурор.
Мандруй україною з Дмитром Комаровим
Мандруй україною з Дмитром Комаровим / 1+1

Український журналіст, телеведучий Дмитро Комаров, з травня показує найбільш незабутні місця для туризму в Україні, про які більшість туристів і не чули. У новому шоу "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" він щотижня надихає українців на відпочинок у своїй країні, який часто може бути не гіршим, ніж в екзотичних країнах.

У новому випуску, 6 червня Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв показали унікальний сольовий санаторій під землею, а до цього зняли унікальний випуск, як відпочити з сім'ями на "українських Мальдівах".

Як пише Комаров у своєму Instagram, його шоу сколихнуло українців, і вони вирішили масово перевірити, чи дійсно так круто в тих місцях, що показав ведучий.

відео дня

""Розвідка" донесла, що після наших випусків потік туристів збільшився відразу ж. У Вилковому, наприклад, слідами "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" туристи вирушили вже через кілька днів. читайте такожДмитро Комаров заінтригував місцем для відпочинку у 5 випуску шоу "Мандруємо Україною"Наталію, господиню будинку, де ми готували юшку і крокодила, впізнають туристи на вулицях, фотографуються. А ще купують вино "Новак". Я теж попросив передати мені до Києва автобусом, поки все не розкупили. Устрична ферма вже збільшила кількість столиків у кафе. Дякую величезне, що подорожуєте по Україні. Моя головна мета - показати вам місця, куди можна відправитися "вже завтра". Навіть одноденна поїздка - це величезний внесок у розвиток туризму", - зазначив він.

Діма зазначив, що пожвавлення сприятиме розвитку всіх тих місць, які він показав. Місцева влада просто змушена буде вирішувати існуючі проблеми, а бізнесу стане вигідно вкладатися і розвиватися в цих сферах.

Мандруй Україною з Дмитром Комаровим
Мандруй Україною з Дмитром Комаровим / instagram.com/komarovmir/

"Не потрібно чекати в цих точках "Туреччини / Єгипту". Це зовсім інші подорожі. Особисто мене, незважаючи на досвід поїздок по всьому світу, вони зарядили енергією і позитивом. Це пригоди і емоції в чистому вигляді. І головне - неймовірні люди. Ми спустимося на дно стародавнього океану Тетіс на глибину 300 метрів в Донецькій області, де в соляних лабіринтах є музеї, готелі, Концертні зали та санаторії. Це "вау". Я у захваті!", - додав він.

Мандруй Україною з Дмитром Комаровим
Мандруй Україною з Дмитром Комаровим / instagram.com/komarovmir/

Нагадаємо, Дмитро Комаров відправився в Донецьку область, де йому вдалося спуститися на дно океану без аквалангів і гідрокостюмів. На місці міста Соледар 250 млн років тому плескалося озеро. Тепер тут зберігається справжній скарб - сіль, яку в народі називають "білим золотом". Команда "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" приєдналася до бригади шахтарів і опустилася на глибину близько 300 метрів, практично висоту 70-поверхового хмарочоса.

Мандруй Україною з Дмитром Комаровим
Мандруй Україною з Дмитром Комаровим / instagram.com/komarovmir/

Крім того, він показав, як відпочивати в підземному санаторії в місті, яке стоїть не одну сотню років. Головне місце, яке зцілює від хвороб і дарує молодість, заховане неподалік села Григорівка – це легендарне Лемурійське озеро, яке досі не можуть класифікувати за походженням. Багато людей приїжджають туди не тільки віддазнути, але і поправити здоров'я.

Дивитися новий випуск "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" можна щонеділі о 10:50 на 1+1.

Також дивитися шоу "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим" онлайн можна на сайті 1+1 video.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти