StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Дівчата, я скучив": стало відомо про плани Олега Винника повернутися в Україну

10 травня 2024, 04:00
117389
Оля Цибульська висловилася про Олега Винника, який виїхав з України, і про те, що все ж таки він повернеться в Україну.
Олег Винник і Таюне
Оля Цибульська розповіла про повернення Олега Винника / колаж: Главред, фото: instagram.com/taunetaisia

Український співак і колись улюбленець жінок Олег Винник виїхав до Німеччини ще на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Ходять чутки, що там він лікується від захворювання, але ніхто не знає від якого саме.

В інтерв'ю для "РБК-Україна" співачка Оля Цибульська поміркувала, що співак-утікач повернеться в Україну за кілька років із виправданнями свого вчинку. До того ж деякі шанувальники будуть раді знову бачити його.

"Я не виключаю, що років через п'ять, Олег Винник приїде на білому коні і скаже: "Дівчата! Я скучив!". Розповість історію, що сколихне жіночу душу - як він плакав, як він сумнівався, але постійно думав, заходив на сторінку кожної, читав її пости, дякував за кожну троянду, згадає концерти і як їм було дуже добре разом у різних містах", - сказала артистка.

Дивіться відео, де Ольга Цибульська розповіла про Олега Винника:

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру розпочав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну і обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктоване неназваною хворобою.

Олег Винник - останні новини по темі

Додамо, Ігор Кондратюк припустив, чи є майбутнє в українському шоу-бізнесі в колись найвідоміших артистів - співака Олега Винника та репера Потапа.

А також El Кравчук розкритикував свого колегу Олега Винника, який на початку повномасштабного російського вторгнення поїхав до Німеччини.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти