StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Пару мільйонів євро вивезти в Європу": El Кравчук жорстко пройшовся по Олегу Виннику

22 січня 2024, 16:34оновлено 22 січня, 18:13
Співак El Кравчук розкритикував свого колегу Олега Винника, який на початку повномасштабного російського вторгнення поїхав до Німеччини.
Кравчук, Винник
Кравчук жорстко розкритикував Винника / колаж Главред, фото УНІАН

Відомий український співак, зірка естради 1990-х Андрій "El" Кравчук обрушився з критикою в інтерв'ю "Телеграф" на колегу по сцені - зірку 2010-х Олега Винника, який покинув Україну вже майже два роки тому і не повертається з тих пір.

"Винник взагалі мав мале відношення до України. Багато років працював у Німеччині до того, як з'явився в Києві. Вже там була кар'єра, співав у театрах. Очевидно, він повернеться до цього, коли раніше виступав на німецькій сцені. І буде жити, як жив до того, як вирішив пару років в Києві працювати і пару мільйонів євро вивезти в Європу після виборів. І все. Буде цікаво, коли дізнаються, скільки він заробив на цих виборах, де всі програли. Ніхто там не виграв, але гроші заплатили", ‒ сказав він.

З приводу артистів, які працюють в країні-агресорі РФ (за типом, наприклад Анни Asti), Кравчук був ще більш категоричний.

відео дня

"З ними нічого не потрібно робити. Чи потрібно їх "люструвати", видалити їх пісні з усіх баз або що-небудь таке? Не знаю. Якщо люди не люблять цих зірок, вони не слухають їхні пісні. Композиції самі зникнуть куди-небудь через незацікавленість ними. Я думаю, що їх не будуть слухати", - сказав він.

Нагадаємо, раніше Олег Винник розповів, яка доля чекає його суперхіти, які були написані російською мовою - співак відповів, чи буде він слідувати тренду з перекладом пісень українською.

Також співак вперше розкрив подробиці особистого життя - хто його дружина, чи є у них дитина, і чому не говорив про свою сім'ю раніше, коли був на піку слави.

До того друг Винника Роман Недзельський розкрив подробиці про його повернення в Україну. Зараз співак живе в Німеччині на роялті від своїх хітів, але, на думку Недзельського, точно повернеться в Україну.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти