StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Обличчя попливло": блогер розповів, що сталося з дружиною Олега Винника

13 березня 2024, 12:01оновлено 18 березня, 10:51
Беспалов заявив, що співачка Таюне зіпсувала своє обличчя "уколами краси" і дуже змінилася зовні.
Олег Винник, Таюне Беспалов
висловився про зовнішність Таюни / колаж: Главред, фото: instagram.com/taunetaisia/

Скандальний блогер-оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов висловив свою думку про зовнішність Таюне - дружини співака Олега Винника. На думку блогера, вона захоплюється забороненими препаратами, внаслідок чого обличчя артистки "попливло".

"Таюне, насправді, симпатична жінка, вона харизматична, яскрава. Але навіщо стільки маніпуляцій з обличчям? Це не про засудження зовнішності, а про те, що потрібно знати межу. Це моя суб'єктивна думка", - заявив Беспалов у новому відео на каналі BespaLOVmedia.

Блогер також не змовчав і про Винника, сказавши, що співак замислюється про повернення в Україну, адже досі вважає себе зіркою.

"Ні, Олеже, все, ти повністю зниклий персонаж і про тебе вже не згадають. На тобі поставлено жирну крапку", - уточнив Беспалов.

Дивіться відео, де Богдан Беспалов говорить про Таюна:

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник – український співак, композитор та автор пісень. Активну кар'єру розпочав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. Із 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні залишив країну та обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише у червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було ухвалено через хворобу. Одружений зі своєю бек-вокалісткою Таюне, разом виховують сина.

Додамо, Ігор Кондратюк припустив чи є майбутнє в українському шоу-бізнесі в колись найвідоміших артистів - співака Олега Винника та репера Потапа.

А також El Кравчук розкритикував свого колегу Олега Винника, який на початку повномасштабного російського вторгнення поїхав до Німеччини.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти