StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що сталося з Вільямом через рак у Кейт Міддлтон: деталі

28 березня 2024, 12:48оновлено 28 березня, 13:48
Інсайдер повідомив, що принц Вільям впав у депресію через діагноз Кейт Міддлтон.
принц Вільям, Кейт Міддлтон
Принц Вільям важко сприйняв новину про рак у Кейт Міддлтон / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Нещодавно принцеса Кейт Міддлтон записала відеозвернення і повідомила, що у неї діагностували рак. Шанувальники, родичі та друзі принцеси були шоковані такою новиною.

Батьки Міддлтон, незважаючи на те що всіма силами підтримують доньку, дуже засмучені діагнозом. Тепер же з'явилася інформація про реакцію принца Вільяма на онкологію у Кейт.

відео дня

Як заявив інсайдер, якого цитує US Weekly, Вільям ледь не впав у депресію через це:

"Вільям почувається безпорадним і наляканим і просить інших членів сім'ї замінити його, щоб він міг частіше бувати вдома. Це непросте питання, оскільки ресурси королівської сім'ї останнім часом виснажені".

Ускладнюється все тим, що в останні пару місяців на Вільяма дійсно багато чого звалилося: справи Чарльза, який також лікується від онкології, діти, діагноз Міддлтон.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Рак у Кейт Міддлтон - останні новини за темою

Додамо, у своєму відеозверненні, де принцеса Уельська розповіла, що в неї рак, Кейт Міддлтон зазначила, що їй та її чоловікові, принцу Вільяму, потрібен був "час, щоб пояснити все" своїм малюкам у "належній" манері, тому в січні вона відійшла від публічності.

А також у важкий для Кейт Міддлтон і британської королівської сім'ї момент, коли принцеса почала боротися з онкологією, слова підтримки їй висловила перша леді України Олена Зеленська.

Читайте більше про Міддлтон:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти