StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Олена Зеленська звернулася до онкохворої Кейт Міддлтон від імені українців

24 березня 2024, 12:12
Перша леді України підтримала принцесу Уельську у важкий для британської королівської сім'ї час.
Кейт Міддлтон, Олена Зеленська
Олена Зеленська та Кейт Міддлтон - перша леді України підтримала Кетрін Уельську / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales, t.me/FirstLadyOfUkraine

Кейт Міддлтон оголосила про проходження операції на черевній порожнині в середині січня. Процедура була плановою і спершу не несла в собі жодної загрози життю принцеси Уельської. Однак, коли вона повністю зникла з інформаційного простору і перестала з'являтися на людях, її шанувальники почали бити на сполох, а папараці - вигадувати різноманітні плітки про неї та її сім'ю.

На тлі цього принцеса Кетрін була змушена порушити мовчання. Вона повідомила, що у неї виявили онкологію. Зараз вона проходить курс превентивної хіміотерапії.

У такий важкий для Кейт Міддлтон і британської королівської сім'ї момент, слова підтримки їй висловила перша леді України від імені себе і всього українського народу. Звернення Олена Зеленська опублікувала в X.

відео дня

"Я віддаю шану Вашій Королівській Високості за мужність і незламний дух у боротьбі з важкою хворобою. Ваша Королівська Високість, королівська родина й народ Британії стали дуже близькими українському народу. Разом з усіма українцями бажаю Вашій Королівській Високості повного й швидкого одужання", - написала дружина президента України.

Звернення Зеленської до принцеси Кетрін
Олена Зеленська та Кейт Міддлтон - перша леді України підтримала Кетрін Уельську / twitter.com/ZelenskaUA

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту та принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Нагадаємо, у дружини принца Вільяма Кейт Міддлтон виявили рак. Про це розповіла сама принцеса Уельська у відеозверненні. Вона розкрила подробиці лікування і попросила про приватність.

Також відомий ведучий розповів про нервовий зрив Кейт Міддлтон - Пірс Морган вважає, що принцеса Кетрін переживає серйозну кризу через підвищену увагу суспільства до свого здоров'я.

Інші новини про Кейт Міддлтон:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти