StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Колишній чоловік Лорак висловився про РФ після скандальних заяв співачки про війну

29 березня 2023, 15:20
113613
Мурат Налчаджіоглу, на відміну від колишньої коханої, не сумнівається в своїх переконаннях.
Мурат Налчаджіоглу
Мурат Налчаджиоглу розповів, що думає про РФ / instagram.com/muratnalca

Співачка українського походження Ані Лорак довгий час не висловлювала своєї думки щодо війни в Україні. Нещодавно вона виправдалася за те, що продовжує жити і працювати в країні-окупанті, а війну назвала "конфліктом", який дуже її засмучує.

Проте вона залишається лояльною до рф, незважаючи на те, що її спроби всидіти на двох стільцях починають викликати підозру навіть там - її концерти через зв'язок з Україною скасовують, а тут не бажають бачити через солідарність з країною-агресором.

І поки Лорак вагається, не знаючи, яку сторону їй прийняти, її колишній чоловік, турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу, після скандальних висловлювань співачки мовчати також не став.

відео дня

Він давно визначився з позицією, з літа знову живе зі своєю новою супутницею в Україні, і допомагає нашій країні та її захисникам з любові і поваги до місця, яке стало для нього рідним.

На своїй сторінці в Instagram він опублікував сторіс, в якому великим шрифтом написав: "Росія - агресор", а також додав хештеги "бережіть себе", "Київ", "Україна".

Мурат Налчаджіоглу
Мурат Налчаджиоглу розповів, що думає про РФ / instagram.com/muratnalca

Нагадавши, Ані Лорак на 11 місяці повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала РФ, згадала, що вона-українка.

Раніше запроданка Лорак скаржилася на те, що вона стала дуже самотня і сумує за своїми родичами, які, очевидно, залишилися в Україні. Про те, що цих же родичів бомбить країна, якій вона продалася, Кароліна Куєк замовчує.

На відміну від неї, її колишній чоловік, Мурат Налчаджіоглу, проявляє любов і повагу до України - турецький бізнесмен розповів, чому залишається в країні під час війни і займається благодійністю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти