StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потрапив під ракетний удар: соліст "Антитіл" мало не загинув на фронті: як це було

8 червня 2022, 14:07оновлено 17 жовтня 2023, 17:37
Соліста групи врятувало диво.
тарас тополя
Тарас Тополя розповів про щасливу випадковість / Instagram

Український співак, соліст гурту" Антитіла " Тарас Тополя, який з перших днів війни пішов у ТРО захищати країну від російського агресора, зізнався, що ледь не загинув на фронті. Артист потрапив під ракетний удар.

Про це зірка розповів телеканалу СТБ. Як заявив Тополя, його врятувало випадкове запізнення.

"Ми перебазувалися з однієї позиції на іншу, але витратили додатковий час на збір речей. В результаті ми опинилися на точці прибуття на 30 хвилин пізніше. І протягом цих хвилин на нове місце нашого базування була випущена ракета. На щастя, в ціль вона не потрапила. Вибух взяв на себе білборд на трасі. Все це сталося в 20 хвилинах від нашої нової локації, яку б просто рознесло на шматочки при попаданні", – згадав Тополі.

Відомо, що на даний момент співак захищає Харківщину. За його словами там ще " гаряче "і багато прихильників"русского мира".

Нагадаємо, раніше телеведуча Марічка Падалко в ефірі програми ЖЗЛ, яка виходить на 1+1, розповіла про те, як почалася війна і про те, як справлялася їхня сім'я з цією ситуацією.

Зокрема, Падалка розповіла, що її чоловік Єгор Соболєв задовго до війни був готовий захищати Україну, вступив в тероборону і проходив спеціальні навчання. За її словами, за кілька годин до війни він вивіз їх трьох дітей у Львівську область, що сильно полегшило прийняття рішень для Марічки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти