StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ти думав, ми не повернемося?": відомий телеведучий розповів про те, як прощався із життям на фронті

27 листопада 2022, 15:18
Даніель Салем потрапив в оточення і був готовий вже підірвати гранату разом із собою.
'Ти думав, ми не повернемося?': відомий телеведучий розповів про те, як прощався із життям на фронті
Даніель Салем ледь не загинув на фронті / instagram.com/daniel_jihad_salem

Відомий український телеведучий Даніель Салем, який став бійцем ЗСУ, ледь не загинув на фронті. Він розповів про свій найстрашніший день у своєму житті. Він був готовий підірвати себе гранатою. Про це він розповів у програмі "Як ти?".

Він разом з побратимами потрапив в оточення ворога. Салем у той момент лежав в окопі і навіть не знав про це. Йому вчасно встигли передати цю інформацію рацією.

"Маленький такий окоп, він закривав тільки лежачого мене. У рацію кажуть: "День, не хвилюйся, все буде ок", а ворог навколо - танкова лінія, снайперська, і я посередині на лінії обстрілу. Треба було дочекатися, поки приїде евакуація, вони відстріляються і відступлять в іншу сторону", - сказав Салем.

У той момент він був без їжі та води і загинув би від ворожої кулі, якби виглянув з окопу. Даніель Салем вже налаштував себе, що він зірве чеку, якщо до нього підійде ворог. У такому випадку він загинув би одразу.

"Почув, що тачка. Думав, якщо це вони, то зараз зірву чеку і все. Але тут бачу, що наді мною схиляється мій командир і каже: "А що ти думав, ми не повернемося?" Я розплакався. Цим ми і відрізняємося від окупантів, що ми не залишаємо своїх", - зізнався Салем.

Раніше Даніель Салем розповідав про те, як втратив на фронті свого побратима, з яким прожив чимало "пригод". Вони познайомились 24 лютого у перший день повномасштабного вторгнення.

Він також зізнався, що його на фронті якогось дня пограбували. Прямо з його машини якась людина стягнула спальний мішок, який для військового є дуже цінною річчю.

"Хочу передати привіт тому, хто, бляха, заліз в мій пікап і вкрав мій улюблений спальник. Мій особистий. Ну навіщо він тобі. Тварюка", - написав військовий.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти