StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Бурхливо веселилася": на відео потрапила тусовка фінського прем'єра і викликала скандал

18 серпня 2022, 23:53
Чиновниця веселилася на приватній вечірці, а також була помічена в декількох барах зі своїми друзями.
Санна Марін
Санна Марін / Instagram

Прем'єр-міністр Фінляндії Санна Марін (СДП) потрапила в скандал. У Мережу злили відеоролики вечірки, на якій чиновниця весело проводила час. На відео, що складається з декількох відеокліпів, прем'єр-міністр та інші учасники вечірки разом танцюють і співають.

"Мова йде про особисті відео, зняті в приватних приміщеннях. Я шкодую, що вони стали надбанням громадськості, - заявила Марін на прес - конференції, організованій в четвер вранці", - цитує її Yle.fi.

За словами прем'єр-міністра, вона знала, що відео знімають, але розраховувала, що воно не стане публічним. "Так, я веселилася", - заявила вона.

Як розповіла Марін, після приватної квартири вона з друзями відвідала ще два бари в центрі Гельсінкі.

У відео згадується слово "jauhojengi". У повсякденній мові слово "jauho", борошно або порошок, іноді позначає наркотики. Марін заявила, що нічого про це не знає. "Я не знаю, що це таке. Я не знаю, до чого це відноситься, - додає вона.

Прем'єр повідомила, що під час вечірки пила легкі алкогольні напої, але не вживала наркотики.

Нагадаємо, голлівудська актриса і режисер, яка підтримала Україну в цей складний воєнний час Анджеліна Джолі, побувала на концерті італійської рок-групи "Maneskin" разом зі своєю дочкою Шайло Нувель.

Кумедне відео потрапило в мережі. На відео видно, як дочка Джолі явно кайфує від концерту, знаючи слова пісень напам'ять.

Сама актриса спочатку з деяким подивом дивиться на дочку, а потім "включається", ловить енергетику концерту і навіть підспівує учасникам групи.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти