StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вибиватиме війська Путіна з України: зірковий репер розповів, як воює з РФ

3 квітня 2024, 23:33
Відомий український реп-виконавець Олександр Ярмак Yarmak з перших днів повномасштабного військового вторгнення агресора Росії захищає Україну.
Ярмак, війська рф
Ярмак про бої з військами РФ: у нас все, як у комп'ютерній грі / Колаж: Главред, фото: Instagram А. Ярмака, Генштаб ЗСУ

Український артист, реп-виконавець Олександр Ярмак, який відомий під псевдонімом Yarmak, з перших днів повномасштабної війни воює проти російських окупантів.

В інтерв'ю Славі Дьоміну він розповів, які емоції в нього викликає війна. За словами музиканта, бойові дії сприймаються як комп'ютерна гра, а жалості до ворога у нього немає.

Також артист додав, що буде й надалі вибивати російських окупантів з України.

відео дня

"Чесно, я переживав про цей момент. Тому що для мене вбити будь-яку людину, навіть покидька, було раніше таким немислимим явищем. Але вже на той момент я настільки інтегрувався у війну, і війна інтегрувалася в життя всіх нас, стільки горя принесли ці покидьки, що в мене взагалі... От коли ми вбили перших типів, ми просто поїхали додому, повечеряли і лягли спати. Кошмари не снилися. У нас усе, як у комп'ютерній грі. Ти бачиш, як у нього відірвало руку і він помирає... Але мені взагалі не шкода, взагалі. Я це сміття буду продовжувати знищувати, тому що це нелюди, які несуть смерть і руйнування планеті. Хтось це має зупинити", - наголосив Yarmak.

Українські артисти в ЗСУ - цікаві новини:

Співак Віталій Козловський зізнався, чому співав російською мовою. За його словами, тоді в українському шоу-бізнесі були такі правила гри. Тепер він бере відповідальність за русифікацію української культури.

Лідер Бумбоксу Андрій Хливнюк назвав умову, за якої він знову заспіває російською мовою. За словами артиста, це станеться в разі масового повстання в Росії.

Хто такий Олександр Ярмак?

Олександр Ярмак - український хіп-хоп виконавець.

На початку лютого 2014 року разом з артистом TOF випустив пісню під назвою 22, присвячену подіям Євромайдану. У кліп увійшов відеоряд подій, які відбувалися на Майдані. Пісню стали називати неофіційним гімном Євромайдану.

У 2022 році після повномасштабного нападу Росії на Україну вступив до ЗСУ, пише Вікіпедія.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти