StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Анна Кошмал показала ніжну романтику з чоловіком-"фантомом"

16 листопада 2023, 16:45
Зірка "Сватів" і "Папіка" не змогла стримати емоції після тривалї розлуки з коханим.
Анна Кошмал з чоловіком
Анна Кошмал з чоловіком - акторка показала фото Івана / колаж: Главред, фото: instagram.com/smorkovkina

Сьогодні мало кого здивуєш прагненням українських зірок приховати свої романтичні стосунки від шанувальників. Ще менше тих, кому, як акторці Анні Кошмал, це вдається протягом 6 років.

Про чоловіка артистки відомо лише те, що його звуть Іван, і що разом з Кошмал він виховує їх спільного сина - 5-річного Михайла. Пара познайомилася на зйомках, так як чоловік акторки також пов'язаний з кіноіндустрією, хоч і залишається за кадром.

У своєму блозі в Instagram, який Анна веде дуже активно, вона також приховує обличчя обранця. Однак рідкісними кадрами з чоловіком все ж ділиться час від часу.

відео дня

Наприклад, сьогодні Кошмал опублікувала фото з чоловіком, правда, вельми фрагментарне. Але від того не менш емоційне - з 11 листопада акторки не було вдома через гастролі з виставою по Україні. Повернутися до рідного чоловіка і ніжно але міцно тримати його за руку Анні після розлуки здалося справжнім скарбом. Зворушливий знімок вона підписала одним словом: "Вдома".

Анна Кошмал з чоловіком
Анна Кошмал з чоловіком - акторка показала фото Івана / instagram.com/smorkovkina

Раніше дружина Марка Цукерберга, медик і філантроп Прісцилла Чан, показала, як виглядав медіамагнат на першому побаченні з нею - днями пара відзначила 20-річну річницю.

Також український ведучий Микита Добринін "засвітив" свою дівчину, з якою він почав зустрічатися після розлучення з блогеркою Дашею Квітковою. До цього шоумен приховував обраницю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти