StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дружина Цукерберга показала, як виглядав медіамагнат на першому побаченні з нею

14 листопада 2023, 19:22
1085
Засновник Facebook з коханою віддалися спогадами в особливу дату для їх сім'ї.
Марк Цукерберг і Присцилла Чан
Марк Цукерберг та Прісцилла Чан показали, якими вони були на початку відносин / колаж: Главред, фото: instagram.com/zuck

Американський медіамагнат та інтернет-підприємець Марк Цукерберг одружився на своїй давній подрузі, педіатрі Прісциллі Чан в 2012 році, через 9 років після початку відносин. Подружжя познайомилося до світової слави і оглушливого успіху, та зуміло побудувати дійсно міцний союз.

Сьогодні вони святкують 20 років з дня їх першого побачення. На честь круглої дати Чан і Цукерберг обмінялися милими привітаннями в соціальних мережах.

Бізнесмен розповів, як познайомився майбутньою дружиною. "20 років з дня нашого першого побачення. Ми зустрілися на прощальній вечірці, яку мої друзі влаштували для мене, тому що думали, що мене ось-ось виженуть з коледжу. Я запросив її на побачення, але сказав, що нам потрібно зустрітися якомога швидше, оскільки у мене залишилося лише кілька днів. Пізніше я завів Facebook, ми одружилися, і тепер у нас три чудові дівчинки. Це була дика подорож", - згадує Цукерберг.

відео дня

Чан на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото з чоловіком 20-річної давності, на якому вони, юні і закохані, посміхаються один одному. "20 років з дня нашого першого побачення. Він до сих пір мене весь час смішить, і наше життя це довга дика пригода. І тепер разом з нами 3 маленьких леді!" - пише дружина медіамагната.

Також Прісцилла Чан та Марк Цукерберг на честь річниці відтворили вечерю 20-річної давності - приготували піцу, як на їх першому побаченні.

Марк Цукерберг і Присцилла Чан
Марк Цукерберг і Прісцилла Чан показали, якими вони були на початку відносин / instagram.com/priscillachan

Раніше мама Вєрки Сердючки, акторка Інна Білоконь, похвалилася, що стала тещею. Єдина донька близької подруги Андрія Данилка вийшла заміж.

Також дружина українського співака, переможця проєктів Голос. Діти і Голос країни, Романа Сасанчина в сльозах відверто розповіла про проблеми в шлюбі з артистом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти