StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ані Лорак вперше за 14 років випустила україномовну пісню і кліп на неї

24 вересня 2021, 12:19
За словами артистки, вона давно планувала презентувати трек українською, але дуже ретельно підходила до вибору пісні.
Ані Лорак
Нова композиція "діви" – про кохання, її Кароліна заспівала українською мовою / Скріншот

Опальна українська співачка Ані Лорак після першого за 7 років виступу в Україні випустила україномовну пісню і кліп на неї. "Бачила" – це перша за 14 років композиція рідною мовою співачки. За словами Ані Лорак, в ній вона ділиться особистими переживаннями.

"Це спогад-сповідь, яка повинна нагадати кожному з нас, що навіть якщо ми прощаємося з коханням, воно все одно залишається жити в серці, незважаючи ні на що", – мовиться в описі пісні на YouTube-каналі.

Гарний текст рідною українською мовою доповнює сильний візуальний ряд: відсилання до красивих історій кохання переплітаються з національною символікою. У кліпі Лорак постала в декількох шикарних образах. Один з нарядів – вишиванка глибокого червоного кольору – був створений вишивальницями з Буковини – батьківщини артистки – і відображає етнічний код цього краю.

"Я написала слова з глибини свого серця. Мені хотілося створити особливий візуальний ряд. Кліп дуже тонко і точно відображає мій внутрішній стан", – каже Ані Лорак.

Нагадаємо, що в середині серпня Ані Лорак виступила в клубі "Ітака" в Одесі. Попри безліч гнівних коментарів у соцмережах, сам концерт пройшов досить спокійно. Ніяких заворушень або навіть натяків на незадоволених активістів не було.

До цього свій сольний концерт Лорак в Україні давала у 2014 році. Тоді її виступ обурив активістів, концерт спровокував масові заворушення, які супроводжувалися бійками та димовими шашками. Свої дії протестувальники пояснювали тим, що у розпал воєнних дій на сході України Лорак не цуралася їздити до країни-агресора Росії, отримувати там нагороди. А згодом залишитися там і працювати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти