StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ані Лорак разом з Кіркоровим у Москві цинічно танцювала і співала українські пісні

29 вересня 2023, 09:02оновлено 29 вересня 2023, 11:55
Російська співачка родом з України Ані Лорак в який відзначилася новим цинічним вчинком в Москві - на цей раз на своєму концерті.
Лорак видала одкровення про стосунки з Кіркоровим
Лорак покликала на свій концерт старого дружбана-путініста Кіркорова / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Скандально відома попспівачка українського походження Ані Лорак (справжнє ім'я ‒ Кароліна Куєк), яка вже багато років поспіль підтримує кривавий путінський режим і заробляє гроші в країні-агресорі РФ, відзначилася новим цинічним вчинком.

Тепер же в Москві Лорак вирішила розважити росіян на честь свого Дня народження концертом. На якому вона в тому числі співала і українські пісні.

Причому в зал "Крокус Сіті-Хол" співачку прийшли підтримати її сумнозвісні друзі ‒ досвідчені путіністи на чолі з Філіпом Кіркоровим.

відео дня
Концерт Лорак
Концерт Лорак

Більш того, Лорак виконала пісню "Без тебе", яку написала українською мовою ‒ ще в ті часи, коли жила і працювала на батьківщині. І, вершина цинізму, Лорак витягнула на сцену і змушувала підспівувати собі рідну доньку ‒ Софію (від шлюбу з Муратом Налчаджіоглу).

Але найнеприємніше - концерт Лорак був частково "благодійним". А гроші вона збиралася віддати тим російським агресорам, які вивозять з України дітей.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак налякала мережу сильно натягнутим обличчям - співачка відчайдушно молодиться, і в гонитві з красою вона незмінно програє. Результати пластики і філерів не завжди на обличчі Лорак можна приховати навіть ретушшю.

Пізніше Ані Лорак в міні рознесли за цинічні опуси у її блозі. Артистка вирядилася в сукні, яка ледь прикрила її бюст, і вирішила поміркувати про любов.

Інші новини про Ані Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти