StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

З дна постукали: Лорак повідомила, що кошти від концерту підуть на допомогу російським окупантам

26 вересня 2023, 19:39оновлено 26 вересня 2023, 20:25
Співачка Ані Лорак передасть грошей російським окупантам.
Ані Лорак
Ані Лорак підтвердила статус зрадниці/ колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Позорище всієї України, так звана зірка Ані Лорак, яка "не помітила" військового вторгнення України і продовжує виступати в Росії, в черговий раз опустилася нижче нікуди.

У пропагандистській програмі "одного разу"" на НТВ, яку цитує Стархіт, Лорак повідомила, що частину грошей, виручених з концерту в терористичній Москві, вона пожертвує в Російський благодійний фонд, на допомогу російським біженцям.

Сьогодні страждають невинні діти, чиї батьки є біженцями, ці сім'ї залишилися без даху над головою. Хіба можна розділяти? Чужих дітей не буває! Я бачу, що важлива підтримка та любов. Частина грошей від концерту піде до Фонду "Щасливе дитинство". У темні часи потрібно світити і дарувати світло. Щоб кімната перестала бути темною, досить маленької щілинки світла", - каже" Месія " Лорак, очевидно, маючи вііду біженців з окупованих Росією українських террориторій.

відео дня

Лорак вважає, що її нагородили "згори", тому її місія - "нести світле". "Я вважаю, що у мене така місія, Бог дав голос, і я не маю права підвести його. Ми повинні людьми залишатися, нести світле ... заради цього і існує професія артиста. Для себе я давно вибрала напрямок — допомога дітям, по-перше, я сама зі школи-інтернату, розумію, як це важко".

Лорак також скаржиться на те, "скільки випробувань їй довелося пройти", сидячи в ситій Москві і розїжджаючи зі своїм масажистом по курортам, в той час, як Росія бомбила ракетами і" Шахедами " українські міста.

"Позаду стільки життєвих випробувань, болю, зради і ще стільки всього, що здається, я вмирала кілька разів, тому нічого не боюся. Якщо судилося, ти завтра можеш не прокинутися, а якщо дозволено прокидатися кожен день, то в цьому є сенс, значить, я потрібна і моя місія не закінчена. Я можу служити своїм мистецтвом людям", - цинічно заявляє співачка.

Нагадаємо, раніше українська співачка-запроданка Ані Лорак, яка замовчує вторгнення РФ в Україну, відверто розповіла про свої стосунки з одіозним співаком Філіпом Кіркоровим.

Пізніше Ані Лорак в міні рознесли за цинічні опуси в її блозі. Артистка вирядилася в сукні, яка ледь прикрила її бюст, і вирішила поміркувати про любов.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти