StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ані Лорак вперше відреагувала на смерть українця

13 вересня 2023, 12:01
2158
При цьому Кароліна Куєк звісно не забула підкреслити, що вона - краще за всіх: "Зозуля півня хвалить так за те, що хвалить він зозулю".
Ані Лорак
Ані Лорак вшанувала пам'ять Яна Табачника / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Співачка Ані Лорак, яка сидить в рф і за криваві рублі розважає одурманену пропагандою публіку, зробила небачене: вона вшанувала пам'ять відомого українця, який днями пішов з життя.

Йдеться про Народного артиста України Яна Табачника, який протягом останніх років боровся з онкологією. На своїй сторінці в Instagram Лорак опублікувала коротке відео з Табачником з емодзі розбитого серця і підписом: "Дякую за все... Світла пам'ять".

За півтора року повномасштабної війни Лорак жодного разу не коментувала смерть українців - вона обходила увагою трагедії, коли країна-окупант знищувала мирних громадян ракетами, і кошмари, які на фронті доводиться переживати нашим захисникам. Смерті відомих особистостей раніше також залишали її байдужою.

відео дня

Примітно, що Ані Лорак вшанувала Яна Табачника в своєму цинічному, самозакоханому стилі: в ролику, який вона опублікувала, артист розсипається їй, Лорак, в компліментах, відзначає її красу і перспективність. Так співачка в черговий раз довела, що пам'ятає і цінує вона лише тих, хто вважає її не простою зрадницею, а чимось особливим.

Ян Табачник
Ані Лорак вшанувала пам'ять Яна Табачника / instagram.com/anilorak

Раньше Ані Лорак налякала мережу сильно натягнутим обличчям - співачка відчайдушно молодиться, і в гонитві з красою вона незмінно програє. Результати пластики і філерів не завжди на обличчі Лорак можна приховати навіть ретушшю.

Пізніше Ані Лорак в міні рознесли за цинічні опуси у її блозі. Артистка вирядилася в сукню, яка ледь прикрила її бюст, та вирішила поміркувати про любов.

Інші новини про Ані Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти