StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Андрій Хливнюк закликав ра**истів скласти зброю: "Ідіть додому живими і здоровими до своїх родин"

19 березня 2022, 00:38
165
Лідер Бумбоксу нагадав, що агресію РФ українці і світ не пробачать ніколи.
Андрій Хливнюк закликав рашистів скласти зброю: 'Ідіть додому живими і здоровими до своїх родин'
Андрій Хливнюк закликав ра**истів скласти зброю / instagram.com/andriihorolski

Лідер і вокаліст українського гурту Бумбокс Андрій Хливнюк приєднався до лав територіальної оборони Києва на самому початку війни.

Для російських окупантів, від яких музикант захищає рідну країну, він записав відеозвернення. Він навмисно говорив у ролику російською мовою, щоб його слова були зрозумілі кожному російському солдату.

Хливнюк нагадав, що за три тижні військових дій окупантам вдалося лише віроломно і аморально познущатися над мирним населенням України, чого їм не пробачать ніколи.

відео дня

Тому він звернувся до російських військ з пропозицією здати зброю, адже гинути за казку президента РФ про рятувальну операцію немає ніякого сенсу.

"Якщо ви якимось чином опинилися в Україні, якщо ви якимось чином були спрямовані сюди вбивати і грабувати, і не хочете цього, розумієте, що це - злочин, у якого немає терміну давності, здавайтеся в полон, кидайте зброю, йдіть додому. Ідіть живими і здоровими до своїх родин. Всім давним-давно зрозуміло, що таке ця "спецоперація " Путлера",- підкреслив Хливнюк.

читайте також"Ви роздуплитися не можете, Що відбувається?": Kyivstoner в нецензурних виразах присоромив росіян

Нагадаємо, в результаті ракетних обстрілів Києва російськими військами загинувши відома українська актриса Оксана Швець.

Також ми повідомляли, що Скрипаль Академічного камерного оркестру Волинської обласної філармонії Кантабіле Ілля Сметанін виявився російським шпигуном. Саме за його наводкою 24 лютого в Луцький військовий аеродром потрапили ворожі ракети.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти