StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

58-річна Ассія Ахат похвалилася здобними формами в чорному кетсьюті

12 січня 2024, 02:40
Відома артистка показала, в якому вигляді вона готова подорожувати в світле майбутнє.
Ассія Ахат
Ассія Ахат показала фігуру в облягаючому вбранні / колаж: Главред, фото: instagram.com/ahhattassia

Українська скрипалька і співачка Ассія Ахат любить побалувати шанувальників гаряченьким. Володіючи неабиякою зовнішністю і видатними формами, їй це вдається без особливих зусиль.

Так будь-який буденний, повсякденний образ артистка може перетворити на дещо пікантне, таке, що буде зачаровувати з першого погляду. Наприклад, у своєму блозі в Instagram Ахат показала серію свіжих знімків, які моментально привернули увагу шанувальників.

У кадрі скрипалька позує в чорному піджаку оверсайз, який вона кокетливо розкрила. Під верхнім одягом виявився облягаючий кетсьют. Він додав образу Ассії графічності, і підкреслив її бюст, плаский живіт, тонку талію і м'який вигин стегон.

відео дня

"Залишаючи вчорашнє позаду, очікуючи яскравіше завтра", - описала свій образ артистка. Насправді в такому луці можна зануритися в будь-які пригоди - Ахат вміло збалансувала комфорт з привабливістю.

Ассія Ахат
Ассія Ахат показала фігуру в облягаючому вбранні / колаж: Главред, фото: instagram.com/ahhattassia

Раніше новий чоловік Наді Дорофєєвої, музикант і ресторатор Міша Кацурін, показав небачений раніше весільний портрет співачки, який був зроблений незабаром після церемонії одруження.

Також українська співачка і акторка Лілія Ребрик розповіла, як дізналася про вагітність. Артистка чекає появи на світ третьої доньки від Андрія Дикого вже на початку весни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти