StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лілія Ребрик розповіла, як дізналася про вагітність

11 січня 2024, 15:32оновлено 11 січня, 19:04
Лілія Ребрик розповіла про своє щасливе становище.
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик розповіла про вагітність / колаж: Главред, фото: instagram.com/liliia.rebrik

Відома українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик розповіла про те, як дізналася про свою третю вагітність.

Як поділилася вона в інтерв'ю Зе Інтерв'юер, про те, що у неї і хореографа Андрія Дикого буде дитина, вона дізналася після поїздки на відпочинок.

"Найкращий день. Це було влітку, коли я дізналася, що я при надії. Це було дуже спокійно. Ми з дітьми і моїми батьками поїхали до Туреччини відпочивати. Повернулися з Туреччини, ми говорили з чоловіком по телефону. Він мене зустрів вже з тестом на вагітність", - розповідає Ребрик.

відео дня

За словами артистки, вона зробила тест, який виявився позитивним. Вона додає, що відразу ж поділилася радісною новиною з чоловіком.

"Ми обіймалися, зайшли діти, і такі: "а що у вас тут відбувається?". Тому що ми були в Чернівцях, в квартирі моїх батьків, де я виросла. Зрозуміло, що відразу і батьки були в курсі, ми відразу всім сказали. І це був такий градус радості", – поділилася вона.

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик відверто відповіла, що перші дві вагітності для неї були набагато важче, адже її постійно мучив токсикоз, а зараз ‒ ні. "Дві попередні вагітності у мене був токсикоз всі дев'ять місяців. А втретє нарешті на шостому місяці організм дав мені можливість насолодитися вагітністю без токсикозу. Я його приручила. Так що вже місяць я кайфую", — сказала Ребрик.

Раніше також Лілія Ребрик показала миле фото: в кадрі Лілія у вільній міні-сукні щиро сміється услід всім негараздам. Це ж вона запропонувала зробити і своїм передплатникам - візуалізувати бажання, а погане залишити в минулому.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти