StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Новий чоловік Дорофєєвої показав небачений раніше весільний портрет співачки

11 січня 2024, 14:39
Міша Кацурін поділився кадром, на якому Додо відображена незабаром після того, як відповіла йому: "Я згодна".
Надя Дорофєєва, Міша Кацурін
Весілля Дорофєєвої і Кацуріна - чоловік співачки показав нове фото / колаж: Главред, фото: instagram.com/misha_katsurin

Навесні 2022 року українська співачка Надя Дорофєєва і ресторатор і музикант Міша Кацурін закрутили роман, в результаті якого на початку літа 2023 року пара уклала офіційний шлюб.

Місяць вони приховували, що стали чоловіком і дружиною, а потім в соціальних мережах опублікували кілька весільних знімків. Про церемонію молодята говорили вкрай мало, але Кацурін згадав цю подію, коли підводив підсумки 2023 року.

Багато хто робить це наприкінці року, але ресторатор вирішив поділитися спогадами зараз. На його сторінці в Instagram з'явилася серія фото, які відображали значущі для нього моменти - відпочинок з дітьми, робота над кулінарними проєктами, саморозвиток та ін.

відео дня

Серед знімків виявився і чорно-білий портрет Наді у весільній сукні. Його Кацурін підписав "Щойно одружена". Раніше шанувальники пари не бачили це фото, і були раді дізнатися про їхнє життя більше.

Надя Дорофєєва
Весілля Дорофєєвої і Кацуріна - чоловік співачки показав нове фото / instagram.com/misha_katsurin

Раніше стало відомо, що 23-річна "Русалонька" Холлі Бейлі народила первістка. Ще в жовтні її випадково помітили з кругленьким животиком, а в перші дні січня вона вже розкрила стать та ім'я немовляти.

Також у ЗМІ з'явилася інформація про те, як мер Києва Віталій Кличко і співачка Наталія Єгорова розділили спільно нажите майно. Колишнє подружжя визначило долю рухомих і нерухомих цінностей в Україні та за кордоном на сотні тисяч доларів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти